Charlize Theron i Seth Rogen su neočekivani par u novoj komediji

Charlize Theron i Seth Rogen su
neočekivani par u novoj komediji

Redatelj hit filmova Susjedi iz pakla i Zalomilo se, Jonathan Levine, donosi novu, drugačiju hit komediju – Zavedi me ako možeš. U glavnim ulogama su na oko nespojivi, dobitnica nagrade Oscar®, Charlize Theron i komičar Seth Rogen. “Željeli smo snimiti film koji prikazuje političku stvarnost u kojoj živimo”, rekao je Rogen, “a istovremeno napraviti nešto što je vrlo ugodno, zabavno i privlačno širokoj javnosti, publici koja voli moje filmove.”

Zavedi me ako možeš

Charlotte Field (Charlize Theron) jedna je od najutjecajnijih žena na svijetu. Pametna, sofisticirana i ostvarena, ona je moćni diplomat s talentom za…dobro, uglavnom sve. Fred Flarsky (Seth Rogen) je daroviti i slobodoumni novinar s afinitetom za nevolje. Njih dvoje nemaju ništa zajedničko, osim što je ona bila njegova dadilja i prva simpatija. Kad se Fred neočekivano ponovno poveže s Charlotte, šarmira je svojim samodopadnim humorom i uspomenama na njezin mladenački idealizam. Dok se priprema za kandidaturu za predsjednicu, Charlotte impulzivno angažira Freda da joj piše govore, što je uznemirilo njezine pouzdane savjetnike. Kao riba na suhom u Charlottinom elitnom timu, Fred nije spreman za njezin glamurozni stil života u središtu pozornosti. Međutim, iskre lete, a kemija između njih uzrokuje brojne romantične situacije diljem svijeta i niz neočekivanih i opasnih incidenata.

Ovo je rijetka moderna komedija koja se odvija na vrućim lokacijama svijeta od New Yorka i Washingtona do Francuske, Švedske, Argentine, Japana i Filipina… te od služenih večera na državnom nivou do eksplozivnih državnih udara. Uz Rogena i Theron u filmu glume Alexander Skarsgard, O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Ravi Patel i Randall Park.

Zavedi me ako možeš u kinima pogledajte od 2. svibnja, a do tada uživajte u traileru:

https://www.youtube.com/watch?v=P8oHlEvxzss&t=3s

Učitati još
Zatvori