Stiže remake filma ‘Charlie’s Angels’, a ovo su glumice koje će zamijeniti slavnu trojku

Stiže remake filma ‘Charlie’s Angels’, a ovo su glumice koje će zamijeniti slavnu trojku

Charlie’s Angels

Hollywood Reporter objavio je da se filma Charlie’s Angels vraća na velika filmska platna. Iako se već neko vrijeme šuška o novom remakeu tog popularnog filma s početka 2000ih, sada su stigle službena potvrda, ali i prve informacije o njegovoj postavi. Ulogu redateljice preuzet će glumica i redateljica Elizabeth Banks. No, ona imena o kojima se već mjesecima nagađa su imena Charliejevih anđela. Nakon brojnih nagađanja o tome tko će zamijeniti slavnu trojku glavne glumice sada su i službeno potvrđene.

NOVA LICA ZA REMAKE FILMA CHARLIE’S ANGEL

Charlie’s Angels prvi su se put pojavili na malim televizijskim ekranima, u seriji iz sedamdesetih u kojoj su uloge Charliejevih anđela igrale Kate Jackson, Farah Fawcett i Jaclyn Smith. 2000. godine u kina je stigao remake kultne serije u kojem je uloge Charliejevih anđela preuzela slavna trojka – Cameron Diaz, Drew Barrymore i Lucy Liu. Novi remake sada donosi i novu postavu – Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska.

I dok je Kristen dio hollywoodske ekipe već godinama čije se ime od samog početka projekt povezuje s njima, Naomi Scott prepoznat će svi oni koji su gledali filma Power Rangers, iza mlade britanske glumice Elle Balinske kriju tek dvije uloge u britanskim televizijskim serijama i mnogi predviđaju da bi ju film Charlie’s Angels mogao vinuti u zvijezde. Ostali detalji o filmu još uvijek nisu poznati.

Kristen Stewart

Naomi Scott

Foto: Getty Image/Guliver Images, Instagram, Screenshot

Učitati još
Zatvori