Upravo je stigla službena potvrda: Znamo kad izlazi nova sezona serije ‘Stranger Things’!

Upravo je stigla službena potvrda: Znamo kad izlazi nova sezona serije ‘Stranger Things’!

Posljednju smo sezonu gledali 2019. godine, a kao jedna od najuspješnijih Netflixovih serija, Stranger Things je prikupila vojsku obožavatelja koja već nekoliko mjeseci iščekuju novosti o novoj sezoni. Nakon izvrsne treće, očekivanja za nastavak su visoka koliko mogu biti, uz bezbroj neizvjesnosti s kojima smo ispratili posljednju sezonu.

Konačno je potvrđeno: četvrta sezona serije Stranger Things izlazi u dva dijela: prvi nas očekuje 27. svibnja, a drugi 1. srpnja ove godine!

U službenoj objavi na Netflixu, braća Duffer, tvorci serije, otkrila su da je četvrta sezona najdulja sezona dosad, a za nju su imali čak 9 napisana scenarija. Upravo su zato četvrtu sezonu podijelili u dva dijela, a nakon nje stiže i peta – koja će ujedno biti i posljednje poglavlje serije kakvu poznajemo. No, otkrili su da to nije kraj ST svemira, da se on može širiti i predstavljati nove junake i priče što možemo shvatiti kao potencijal za spin-off filmove ili nove streaming priče.

Prije nekoliko je mjeseci izašao i prvi trailer koji otkriva što bi se moglo događati s glavnim protagonistima serije.

Prikazuje Eleven (Millie Bobby Brown) koja s obitelji Byers živi u Kaliforniji i teško se prilagođava novoj okolini i školi. Iako to ne priznaje u pismu koje piše Mikeu (Finn Wolfhard), jasno je da ni na drugom kraju zemlje protagonisti ne mogu pobjeći silama koje ih proganjaju. Međutim, ondje nemaju slavnu ekipu – koja je sad već prešla u tinejdžersku fazu, i baš zato jedva čekaju reunion za vrijeme proljetnih praznika. Trailer završava kaotično uz brojne akcijske scene, jezivu lutku, prizore vojske i eksplozija, što nam daje do znanja da je pred nama još jedna nevjerojatno napeta sezona Netflixove, sad već kultne, serije.

Finn Wolfhard koji igra Mikea Wheelera u intervjuu je otkrio da nas očekuje nešto strašnija sezona s više elemenata horora nego dosad. Ne preostaje nam ništa drugo nego veseliti se nastavku neobičnih događanja u Hawkinsu!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori