Znamo kad stiže četvrta sezona kultne serije The Handmaid’s Tale

Znamo kad stiže četvrta sezona kultne
serije The Handmaid’s Tale

Nakon tri uspješne sezone dolazi i četvrta sezona dugoočekivane serije The Handmaid’s Tale. Serija će se premijerno prikazati 28. travnja na Hulu platformi. Napetost iz kraja treće sezone se nastavlja, June i njeni saveznici uspješno su prevezli desetak djece iz totalitarnog Gileada u Kanadu. Ako ste jedan od vjernih fanova koji strpljivo čeka da se plamen dugo očekivane pobune zapali, može se reći da ćete to napokon i dočekati. Izvršni producenti Bruce Miller i Warren Littlefield ističu da ova sezona donosi sve što se polako zahuktavalo prijašnjih sezona. Uz to u novoj sezoni žarište pobune protiv režima postaje Chicago.

Nova sezona stiže 28. travnja, a trailer donosimo u nastavku

Platforma Hulu objavila je kako ćemo u samoj premijeri sezone dobiti ne jednu, već tri epizode, dok će cijela sezona imati ukupno deset epizoda. Ono što još saznajemo od izvršnih producenata jest da je pitanje moći jedna od glavnih tema u središtu nove sezone.

Prvu epizodu režira lice serije Elisabeth Moss, koja ističe: “Moć može biti opasna, može biti destruktivna. June i Lydia obje traže moć na vlastitim putovanjima, ali na različite načine i s vlastitim ciljevima”. Nestrpljivo čekamo travanj i revoluciju koju donosi nova sezona The Handmaid’s Tale serije.

Foto: Instagram, IMDb

Učitati još
Zatvori