Još jedna dramatična sezona serije The Affair stiže u lipnju

Još jedna dramatična sezona serije
The Affair stiže u lipnju

the-affair-1

Kao jedna od najzanimljivijih dramskih serija u posljednjih nekoliko godina, definitivno se istaknula The Affair (Preljub). Priča ispričana iz više perspektiva glavnih likova polako se raspetljavala pred nama kroz tri sezone, uvodeći nove poglede na situacije kroz oči novih likova. U samom su središtu bila četiri lika, Noah (Dominic West) i Allison (Ruth Wilson) te Helen (Maura Tierney) i Cole (Joshua Jackson), njihovi bivši partneri iz brakova koje su razorili aferom.

The Affair u četvrtoj sezoni

U drugoj smo sezoni gledali kako se kockice života slažu nakon rastava, no dramatičan kraj smjestio je jednog od glavnih likova u zatvor. I treća je sezona, na žalost brojnih gledatelja i kritičira, uvelike bila posvećena dubljem upoznavanju Noaha i motivacije iza njegovih postupaka. U priču je uvedena još jedna ljubavna priča, između Noaha i Francuskinje Juliette s kojom je sezona i završila.

the-affair-2

A kako će se druge tajne razotkriti i priča rasplesti (ili možda dodatno zaplesti) otkrit će četvrta sezona koja kreće na kanalu Showtime, 17. lipnja. Trailer se otvara riječima: “Što se događa ljudima poput nas, onima kojima ne može biti oprošteno?” što samo znači da će novih 10 epizoda biti jednako dramatično kao i u proteklim sezonama – i to s nekim novim likovima koje se veselimo upoznati.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=iQ9a9g6LVuI

Foto: Showtime

Učitati još
Zatvori