Stiže nova sezona nama omiljene serije Atypical – pogledajte trailer

Stiže nova sezona nama omiljene serije
Atypical – pogledajte trailer

Atypical je svoju premijeru doživio 2017. godine na Netflixu i postao instant hit. Priča o tinejdžeru Samu kojem je jedini cilj u životu imati djevojku ne bi bila uopće neobična, da se ne radi o osamnaestogodišnjaku koji živi s autizmom i vrlo zaštitnički nastrojenom majkom. Kroz tri sezone pratili smo Samov (Keir Gilchrist) društveni i obiteljski život, prijelaz iz srednje škole na fakultet, sve načine na koje se prilagođava drugima vrloj uobičajenoj svakodnevici.

Sudjelovali smo i u životnim zavrzlamama svih članova obitelji, majke Else (Jennifer Jason Leigh) koja Samovim osamostaljivanjem gubi dio sebe i smisao života, oca Douga (Michael Rapaport) koji se ponaša kao da se ništa ne mijenja te starije sestre Casey (Brigette Lundy-Paine) koja također pokušava navigirati kompliciranim tinejdžerskim životom.

Atypical se vraća s 4. i posljednjom sezonom

Nakon malo duže pauze, Atypical se napokon vraća ovog ljeta! Četvrtu sezonu moći ćemo gledati 9. srpnja 2021., a u njoj i nastavak Samovog života na fakultetu te nekih novih životnih avantura cijele obitelji. Bit će to nažalost posljednja sezona, no veselimo se barem još kratko biti s ovim odličnim likovima. Pogledajte trailer!

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori