‘Čarobni Broadway’ donosi najveće hitove u Kazalište Komedija

‘Čarobni Broadway’ donosi
najveće hitove u Kazalište Komedija

10460114_10152561209457010_9000445503585247330_n

Zagrebačko Kazalište Komedija najavljuje još jednu jedinstvenu glazbenu poslasticu! U organizaciji Američkog veleposlanstva i Komedije, u petak 16. ožujka 2018. godine s početkom u 19 i 30 sati, održat će se koncert Čarobni Broadway koji će predstaviti najveće hitove s Broadwayja. Glavna zvijezda večeri gost je iz Sjedinjenih Američkih Država, glumac i pjevač Bradley Dean koji će sa zajedno sa sjajnim solistima Komedije otpjevati brojne poznate pjesme iz omiljenih svjetskih i domaćih mjuzikla. U srijedu 14. ožujka Bradley Dean će održati će umjetničku radionicu za profesionalne pjevače i glumce u Jazz & Cabaret clubu Kontesa.

Čarobni Broadway predstavlja najveće hitove s Broadwayja

Vlatka Burić Dujmović, Mila Elegović, Renata Sabljak, Vanda Winter, Ervin Baučić, Dražen Bratulić, Dražen Čuček i Đani Stipaničev solisti su koji će uz gosta iz Amerike nastupiti u petak, voditeljica je Iva Šulentić, a orkestrom Kazališta Komedija ravnat će Krešimir Batinić. U ovoj će glazbenoj čaroliji moći uživati i Osječani jer će se isti koncert održati i u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku, 17. ožujka 2018. u 20 sati.

 

IMG_6377

Bradley Dean glumac je koji je na Broadwayu nastupao u Stingovom mjuziklu The Last Ship, Evita, a u mjuziklu A Little Night Music partnerice su mu bile Catherine Zeta-Jones i Angela Lansbury. Ostvario je uloge u mjuziklima Spamalot, Company, Man of La Mancha, The Story of My Life, Jane Eyre, i mnogim drugima. Evita i Spamalot odveli su ga na nacionalnu, a The Rocky Horror Show na međunarodnu turneju. Glumio je u TV serijama Guiding Light, All My Children i One Life To Live te je nastupao na koncertima Barryja Manilowa. Nedavno je objavio svoj debitantski solo album nazvan Back Home.

Ulaznice se mogu osigurati na blagajni Oktogon od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 13 sati te na blagajni Kaptol sat i pol prije početka predstave. Također, ulaznice se mogu kupiti i na službenoj stranici kazališta komedija.hr. Najnovije informacije dostupne su i na službenoj Facebook stranici te Instagram profilu.

DTCs-Fly-Isabela-Moner-Bradley-Dean-by-Karen-Almond

Evita 0799

Plakat smanjen objedinjeno

Učitati još
Zatvori