Zahvaljujući Bridgertonu, setovi za čaj postali su novi must-have

Zahvaljujući Bridgertonu, setovi za čaj
postali su novi must-have

Upravo zbog nove omiljene serije koju smo odbingeali na Netflixu, raskošni setovi za čaj popularizirali su se u široj upotrebi.

bridgerton-serija-Netflix

Čaj iz kraljevske šalice

Ispijanje omiljenog toplog napitka iz fancy šalice uz čajnik, zašto ne? Naime, nova Netflixova serija Bridgerton, vratila nas je u neka druga vremena, pa smo odmah posegnuli za starim čajnicima u regalima koji su do sada skupljali prašinu. Ova povijesna drama smještena je u London na ljeto 1813. godine. Došlo je vrijeme kad bi muškarci i žene iz bogatih obitelji trebali pronaći potencijalne partnere koji su prikladni statusom. Fokusirani smo na protagonisticu Daphne Bridgerton, najstariju kći moćne obitelji iz Bridgertona, kojoj potraga za mužem mora biti prioritet. Daphne se nada da će kao i svoji roditelji uspjeti pronaći nekoga tko će joj se zaista svidjeti i u koga će se zaljubiti. No, njezin stariji brat ne slaže se ni s jednom od opcija. Kad u njezin svijet ušeta netipični vojvoda od Hastingsa, o kojem se priča koješta, Daphneina se potraga za suprugom drastično mijenja. Radnja obilježena skandalima, romantikom i napetim odnosima u Bridgertonu podsjeća na seriju ‘Downton Abbey’, ali – kako se već šuška- s dodatkom ‘Očajnih kućanica.’

Ako još niste, pogledajte seriju, a sigurni smo da će vam odmah doći da posegnete za nekim kućnim setom za čaj koji je do sada skupljao prašinu.

Učitati još
Zatvori