Božićna reklama koja je prožeta radostima adventskog razdoblja

Božićna reklama koja je prožeta
radostima adventskog razdoblja

Možemo se složiti kako su božićne reklame jedna posebna čar blagdanskog razdoblja. Svake godine ih željno iščekujemo, a emocionalni faktor nikad ne izostaje. Ove godine, među prvima, Boots je izbacio adventsku reklamu u kojoj glavnu ulogu utjelovljuje glumica Jenna Coleman.

Priča o djevojci Joy koja donosi radost za vrijeme blagdanskog razdoblja

Boots – inače poznati drogerijski lanac – u svojoj adventskoj reklami fokus stavlja na darivanje bližnjih. Odnosno, božična priča prati mladu djevojku imena Joy kojoj baka pokloni Boots torbu u kojoj se nalaze blagdanski pokloni. No, Boots torba je magična torba u kojoj se nalazi obilje poklona – od kozmetike, proizvoda za kosu i sl. Međutim ono što je magično kod Boots čarobne torbe je to što se u njoj nalazi sve što vi zamislite.

Ova adventska reklama priča priču o Joy i njezinoj torbi s darovima bez dna, prikladnim za svaku priliku. Joy u potpunosti koristi sve čari magične torbe te u svakoj prilici daruje svoje bližnje. Ovogodišnja poruka Boots božične kampanje je #BagsOfJoy gdje se jamči da ćete ovih blagdana savršen poklon naći upravo u njihovim trgovinama.

Foto: YouTube, Boots

Učitati još
Zatvori