Stigao je prvi trailer za ‘Black Widow’, budući Marvelov hit

Stigao je prvi trailer za ‘Black
Widow’, budući Marvelov hit

Filmski studio Marvel na ovogodišnjem je Comic Conu u San Diegu najavio deset novih filmova post-Avengerske ere, a prvi je Black Widow za koji je objavljen prvi službeni trailer.

Scarlett Johansson vraća se kao Natasha Romanoff, koju smo upoznali davne 2010. u filmu Iron Man 2. Tijekom idućih gotovo 10 godina, Natasha, odnosno Black Widow, pomagala je Avengersima u borbi protiv Thanosa, a u posljednjem nastavku Avengers: Endgame, kojim je završena saga o popularnim superjunacima, žrtvovala se kako bi spasila svijet.

Predstojeći film prati događaje koji su prethodili priči o Avengersima i prvi je film u Marvelovoj takozvanoj Fazi 4. Fazom 3 završena je priča koja je trajala 12 godina, a posljednji film je bio Spider-Man: Far From Home. Stoga nas Marvel ovoga puta vraća u prošlost, a radnja se odvija nakon događaja iz filma Captain America: Civil War.

Osim Scarlett, u filmu glume i Rachel Weisz, Florence Pugh i David Harbour, poznat po ulozi u seriji Stranger Things, a iz trailera se vidi da manje uloge imaju i Samuel L. Jackson te Jeremy Renner.

Film je režirala Cate Shortland, a u kina stiže 1. svibnja 2020. godine.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori