Bilo je i vrijeme: Čini se kako romantične komedije imaju veliki comeback

Bilo je i vrijeme: Čini se kako romantične
komedije imaju veliki comeback

Izašao je trailer za novi film u kojem glumi Jennifer Lopez, romantičnu komediju Marry Me koja čini se nagoviješta povratak romantičnih komedija na velika platna.

Marry Me

Nekako nam se čini da posljednjih nekoliko godina nismo pogledali dobru romantičnu komediju ili bar neku za anale kakve smo navikli gledati u devedesetima i početkom 2000.-ih, a koje su do sada stekle kultne statuse. Ipak, tu su naše omiljene zvijezde koje će, čini nam se, vratiti romantiku na našu watch listu. Film Marry Me u kojem glumi s još jednom latino superzvijezdom – Malumom – i Owenom Wilsonom, neke od detalja vuče iz Jenniferinog života. Naime, priča prati slavnu pjevačicu Kat Valdez (J.Lo) koja bi se pred brojnim fanovima trebala udati za jednako slavnog glazbenika Bastiana (Maluma), no nekoliko trenutaka prije izmjene zavjeta doznaje da je Bastian bio nevjeran te se odlučuje udati za Charlieja (Owen Wilson), stranca koji u publici drži znak “Udaj se za mene”. Film je u kina trebao izaći 2020., ali zbog svjetske pandemije sve je pomaknuto na veljaču 2022. točnije Valentinovo.

Povratak romantičnih komedija

Čini se kako omiljena glumica ovakvih filmova nije jedina kojoj ćemo se uskoro moći veseliti na velikim platnima. Naime kraljica romantičnih komedija devedesetih, Julia Roberts, trenutno u Australiji s Georgeom Clooneyem snima romantičnu komediju Ticket To Paradise koja bi trebala izaći sljedeće jeseni. Istovremeno Reese Witherspoon i Ashton Kutcher snimaju Your Place Or Mine, komediju koju je napisala Aline Brosh McKenna, autorica kultnog filma Vrag nosi Pradu. Po svemu ovom čini se kako nas u idućih godinu dana očekuju tri fantastična filma ovog žanra, od kojih potencijalno svaki može postati redoviti stanovnik svake “romcom playliste”. Bilo tako ili ne, ne možemo sakriti oduševljenje odbrojavamo do premijera.

Foto: Screenshot, Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori