Stigao je prvi teaser za Avatar 2 koji dolazi u kina krajem godine

Stigao je prvi teaser za Avatar 2 koji
dolazi u kina krajem godine

Avatar je film iz 2009. koji donosi univerzalnu priču o borbi dobra i zla, ispričanu na vizualno čudesan način. Glavni lik Jake dolazi na Pandoru gdje otkriva beskrajnu ljepotu kakvu je nekad i Zemlja posjedovala, a sada na oduševljenje mnogih dobiva svoj drugi nastavak. Jedan od najiščekivanijih filmova godine Avatar: The Way of Water, napokon je izbacio svoj prvi teaser trailer i izgleda fantastično.

Avatar 2

Film koji je odgađan čak nekoliko puta, trebao bi se pojaviti u kinima 16. prosinca ove godine. Nakon 13 godina novi nastavak hita Jamesa Camerona napokon će ugledati svjetlo dana na oduševljenje svih fanova. „Ono što ljudi moraju shvatiti, nećemo praviti Avatar 2, nego Avatar 2, 3, 4 i 5, dakle niz novih filmova. Ovo je jedinstveni poduhvat. Tako da znam gdje ću biti sljedećih 8 godina svog života”, rekao je Cameron. Avatarovi nastavci bit će najskuplja produkcija ikada do sada ostvarena u Hollywoodu – procjenjuje se da će budget premašiti $1 milijardi.

Avatar je i dalje film koji je ostvario najveću zaradu u kinima, pa stoga ne čudi horda obožavatelja diljem svijeta. U novom nastavku glumit će cijela originalna postava. To znači da ćemo opet gledati Sama Worthingtona u ulozi Jakea Sullyja, Zoe Saldanu kao Neytiri, Sigourney Weaver u novoj ulozi. Njima su se pridružili još i Kate Winslet, Michelle Yeoh i Oona Chaplin. Avatar 2 će nastaviti tamo gdje je prvi stao, a prema onome što možemo vidjeti u traileru Sully i Neytiri podižu svoju obitelj i vode pleme, pritom se pokušavajući obraniti od novih prijetnji za njihovu civilizaciju i planet.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori