Nakon 25 godina Asha i Pikachua više nećemo gledati u Pokémonima
Nakon 25 godina Asha i Pikachua više nećemo gledati u Pokémonima

Nakon 25 godina Asha i Pikachua više
nećemo gledati u Pokémonima

“Želim biti najveći, kao nitko do sad”, stihovi su uvodne špice serijala Pokémon koji su dobro poznati brojnim milenijalcima. Djetinjstvo brojnih generacija u posljednjih 25 godina obilježeno je upravo serijalom u kojem su pratili uspone i padove dječaka Asha, koji uz svoj vjernog pratitelja Pikachua, nastoji postati najbolji Pokémon majstor.

Svoj cilj je napokon ostvario ovog studenoga kada je i službeno objavljeno kako je Ash Ketchum postao svjetski prvak. No, čini se kako je s ovom pobjedom njegovo putovanje stiglo kraju.

Producenti emisije objavili su kako će na proljeće premijeru doživjeti novi serijal, no u njemu se neće pojaviti omiljeni dvojac. Protagonisti serije koja je planirana za travanj 2023. godine postat će Liko i Roy uz niz novih Pokémona.

Ashova priča će se sljedeće godine zaključiti s 11 posebnih epizoda, koje će također završiti trenutnu Pokémon Journeys: The Series. Prikazivanje će krenuti 13. siječnja u Japanu, a omogućit će nam i povratak dobro poznatih lica, poput Brocka i Misty. Bit će to dostojan rastanak od omiljenih likova.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori