Najsmješniji crtić – Tajni život kućnih ljubimaca ponovno se vraća

Najsmješniji crtić – Tajni život
kućnih ljubimaca ponovno se vraća

Animirani film koji je prvi puta došao na velika platna 2016-e. godine, doživio je i svoj drugi nastavak. Iako drugom dijelu radnje ne znamo mnogo, glavni heroj priče, pas Max u najavnom traileru odlazi kod veterinara. To nije slučajnost, jer je Louis C.K., koji mu je dao glas u prvom filmu, zamijenjen s Patton Oswaltom. Tako Max dobiva novu osobnost oko koje će se i cijeli crtić vrtjeti jer ‘novi’ Max svoj posjet veterinaru duguje zbog poremećaja u ponašanju.
Za scenarij je i ovaj put bio zaslužan Brian Lynch, a za režiju je zadužen Chris Renaud. No, ovo nije još jedan crtić za djecu. Prigodan je za sve uzraste, a poruka koju šalje puno je dublja od gledanja iz zabave. Sjajnu glumačku ekipu čine Kevin Hart, Jenny Slate, Eric Stonestreet i drugi koji će reprizirat svoje uloge. Nova lica koja ćemo gledati su Tiffany Haddish, Nick Kroll, Pete Holmes i Harrison Ford. Animirani film u kinima bi se trebao pojaviti u svibnju iduće godine, a u nastavku pročitajte više.

Animirani film s porukom za sve uzraste

Radnja prvog filma započinje u New Yorku, točnije u jednoj zgradi na Manhattanu. Nakon što vlasnici odlaze na posao i ljubimci ostaju sami, prava zabava počinje. Terijer Maks voli priređivati tulume, a njegov lagodni život mijenja se kad njegova vlasnica dovede novog ljubimca – s ulice. Zanimljivo je promatrati crtić s drugog aspekta. Sve životinje šetaju ljudi koji su za to plaćeni, a ne njihovi vlasnici. Popularne pasmine zastupljene u filmu su jazavčar, pomeranac i jack russell. Animirani film Tajni život kućnih ljubimaca 2, više je od običnog crtića. Idealan je za djecu pogotovo ako razmišljate o nabavljanju kućnog ljubimca. Od malih nogu djeca će naučiti da životinje nisu ispunjenje hirova, a otvara teme koje govore o odricanju, brizi i odgovornosti. Animirani film Tajni život kućnih ljubimaca, drugi nastavak i dalje naglašava važnost brige o mezimcima koji su usamljeni kada ostanu u stanu sami.

Foto: Instagram, YouTube

 

 

 

Učitati još
Zatvori