Pogledajte animirani film Ježeva kuća besplatno na vimeo kanalu

Pogledajte animirani film Ježeva kuća
besplatno na vimeo kanalu

Kanadska redateljica Eva Cvijanović snimila je animirani film Ježeva kuća prema motivima istoimenog remekdjela, pisca Branka Ćupića. Mnogima od nas upravo je ova priča asocijacija na djetinjstvo i dom, a nema bolje situacije od prisjećanja na neke ljepše trenutke nego sada. Počastite se ovom vrhunskom kinematografskom poslasticom koju će obožavati i vaši najmlađi.

Ježeva kuća osvojila je brojne nagrade

Film je pokupio nagrade na festivalima diljem svijeta, a obožava ga i kritika i publika, i mali i veliki. KIKI – International film festival for kids u sklopu programa KIKI U KARANTENI otvorio je svima na besplatno gledanje ovu uspješnicu kanadsko-hrvatske koprodukcije. Vizualno prekrasan, napravljen u tehnici stop-animacije, apsolutno je oduševio sve koji su ga pogledali. Svjetsku premijeru imao je u natjecateljskom programu Generation Kplus na 67. Međunarodnom berlinskom filmskom festivalu 2017. godine. Ako još niste imali priliku do sada, možete to učiniti sada.

Vrhunska ekipa

Narator u filmu je Rade Šerbedžija, a glazbu je pisao Darko Rundek.

Prisjetite se radnje iz opisa filma: “U raskošnoj šumi živi jež kojem se ostale životinje dive, ali mu i zavide. No Ježurkina nepokolebljiva odanost svom domu nervira četiri nezasitne zvijeri koje kreću u pohod prema njegovoj kući, gdje dolazi do uzbudljivog i bodljikavog obračuna”.

Foto: YouTube

Učitati još
Zatvori