Amy Adams u novoj HBO seriji koja izgleda prilično zastrašujuće

Amy Adams u novoj HBO seriji koja
izgleda prilično zastrašujuće

Više nema sumnje, horori i trileri koji skrivaju najmračnije tajne definitivno su se vratili. Sve je više kvalitetnih projekata koji su prigrlili ove napete žanrove, a publika samo traži još. Remake kultnog horora It, nominiran za Oscara Bježi (Get Out) ili Mjesto tišine (A Quiet Place) u kojem smo nedavno gledali Emily Blunt i Johna Krasinskog, samo dodatno potvrđuje da i veliki igrači prihvaćaju ovakve projekte.

Sharp Objects

Posljednji u nizu dolazi u obliku serije, a sudeći prema teaser traileru biti će ju vrlo strašno uopće pogledati. Sharp Objects je nova HBO serija u osam nastavaka, bazirana na istoimenoj knjizi Gillian Flynn (poznatoj po bestselleru Gone Girl). U glavnoj ulozi je Amy Adams koja glumi novinarku Camille Preaker koja se vraća u svoj rodni grad kako bi napisala reportažu o ubojstvima dvije djevojčice. I dok pokušava riješiti psihološku slagalicu iz svoje prošlosti, počet će se previše poistovjećivati s mladim žrtvama…

Premijera serije koju je režirao Jean-Marc Vallée (Big Little Lies) je zakazana za 8. srpanj 2018., a u međuvremenu pogledajte trailer.

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori