Alicia Vikander i James McAvoy u neobičnoj romantičnoj priči

Alicia Vikander i James McAvoy u
neobičnoj romantičnoj priči

submergence-film-2

Dok čekamo vidjeti kako će Alicia Vikander utjeloviti jedan od kultnih računalnih i filmskih likova, Laru Croft, u novoj ekranizaciji Tomb Raidera, stigao je trailer za film koji nam je odmah privukao pažnju. Uz Aliciju, glavnog protagonista utjelovio je James McAvoy čiji filmovi nikad ne prođu nezamijećeno, a režiju potpisuje Wim Wenders.

Submergence

Submergence je neobična ljubavna priča u kojoj se spaja dvoje ljudi iz potpuno različitih svjetova. Danielle Flinders (Alicia Vikander) i James More (James McAvoy) slučajno se upoznaju u hotelu u Normandiji gdje se oboje pripremaju za životne misije, a u kratko vrijeme koje su zajedno zaljubljuju se u potpunosti. Kad dođe trenutak rastanka doznajemo da James radi za britansku tajnu službu i odlazi u misiju u Somaliju, a da je Danielle biologinja i matematičarka koja se sprema na zaron s podmornicom kako bi istražila svoje teorije.

Hoće li ikada više čuti jedno za drugo ili se opet sresti, doznat ćemo u travnju kada će film imati svoju premijeru. Do tada, pogledajte trailer za Submergence – ljubavnu dramu u kojoj ćemo zasigurno uživati.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori