Objavljen je prvi trailer za nastavak filma ‘A Quiet Place’

Objavljen je prvi trailer za nastavak filma
‘A Quiet Place’

Stigao je prvi službeni trailer za film ‘A Quiet Place 2’ u kojem nastavljamo pratiti horor priču obitelji Abbott i njihovu borbu kako preživjeti u svijetu kojeg su napali opasni mutanti.

Priča se nastavlja nedugo nakon događaja iz prvog dijela u kojem smo upoznali mutirajuća čudovišta koja na najmanji mogući šum odmah napadaju smrtonosnom silom. Trailer počinje scenom u prošlosti u kojoj možemo vidjeti trenutak kad su izvanzemaljci stigli na Zemlju i Evelyn Abbott kako sa svojom djecom nastoji pobjeći na sigurno. Nakon smrtonosnih događaja kod kuće, obitelj Abbott se u sadašnjosti mora suočiti sa strahotama vanjskog svijeta dok nastavljaju svoj borbeni opstanak u tišini. Prisiljeni da se upuste u nepoznato, brzo shvate da stvorenja koja love zvukom nisu jedine prijetnje koje vrebaju izvan pješčane staze.

U nastavku filma glavnu ulogu ima Emily Blunt koja igra lik Evelyn Abbott, dok se njen suprug Lee Abbot (spoiler!), kojeg je utjelovio Emilyn stvarni suprug John Krasinski žrtvovao kako bi spasio obitelj. Evelyn se tako nastavlja boriti za preživljavanje sa svojom djecom Regan (Millicent Simmonds), Marcusom (Noah Jupe) i novorođenčetom rođenim na kraju originala.

U nastavku ćemo gledati i Cilliana Murphyja, najpoznatijeg kao Thomasa Shelbyja iz Peaky Blindersa, koji glumi čovjeka s tajanstvenim namjerama. Osim njega, Djimon Hounsou također se priključio glumačkoj postavi. John Krasinski se vraća u ulozi scenarista i redatelja.

‘A Quiet Place’ bio je veliki hit 2018. godine. Dobio je pozitivne kritike i reakcije publike, osvojio nekoliko nagrada i zaradio 340 milijuna dolara diljem svijeta. ‘A Quiet Place Part II’ u kina dolazi 20. ožujka.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori