Bez ovih cosy filmova zima ne može proći

Bez ovih cosy filmova zima ne može proći

Svidjelo se to nama ili ne, zima je gotovo ovdje. Već smo zakoračili u drugu polovinu mjeseca studenog, što znači da temperature padaju, snijeg više nije novost, a postaje i sve nelagodnije provoditi vrijeme na otvorenom. Budući da nam blagdansko ozračje tek slijedi, zašto ne ući u to razdoblje u dobrom raspoloženju?

Zimsko depresivno i bezvoljno raspoloženje izbjeći ćemo uz filmska ostvarenja koja čine da se osjećamo bolje.

Srećom, Hollywood bi nam u toj odluci mogao pomoći. Snimljeno je  bezbroj filmova čiji su filmski setovi postavljeni usred zime pa sve zajedno izgleda romantično i cosy. I baš to trebamo. Između poljubaca u snijegu, srdačnih obiteljskih trenutaka i savršeno usklađenih kaputa i šeširima, ti zimski filmovi mogu učiniti čak najgore zime noći podnošljivima.

Ovo je naših pet zimskih favorita s kojima možete početi vaš zimski filmski maraton već sad.

Igra sudbine

Jonathan i Sara upoznali su se tijekom božićne gužve na Manhattanu. U trenutku su osjetili fatalnu privlačnos i proveli cijeli dan zajedno.Kada se približio neižbježan kraj večeri Jonathan predloži da izmjene brojeve na to mu Sara odgovara da ako im je suđeno da će pronaći put jedno do drugoga.

Male žene

Ova topla priča prati živote četiriju sestara koje se, svaka na svoj način, suočavaju s odrastanjem i odgovornošću zrelog života. Svaka će od njih pokušati steći neovisnost, izboriti se za pravo na ljubav, a opet sačuvati obitelj kao najveću vrijednost.

Ljubav i praznici

Romantična komedija o različitim svjetovima koji savršeno pristaju jedan uz drugi. Parovi Cameron Diaz- Jude Law i Kate Winslet-Jack Back provode vrijeme na dva kraja svijeta. Spoj Engleske i Kalifonije i njihovih suprotnih karaktera zanimljiva je podloga za filmsku priču koju ćete opet zavoljeti.

Beskrajan dan

Teško je pronaći čovjeka kome Beskrajan dan nije omiljena romantična komedija. Još ako uzmemo u obzir da će nas ne samo dobro ugrijati, nasmijati već i podsjetiti o važnosti učenja na vlastitim greškam, onda je ovaj film jedna skladno zaokružena cjelina koja zaslužuje svoje mjesto na našim zimskim ekranima.

Prijatelji

Iako vrlo pitak film, obrađuje zamršenu i slojevitu problematiku međuljudskih odnosa i vrijednosti unutar obitelji. New York u jesen i zimu je posebna inspiracija za zaljubljenike u romantične filmove. Glavni junaci prolaze kroz uspone i padove, a s njihovim se pričama možete poistovjetiti čak ukoliko niste upražnjavali intimne odnose s najboljim prijateljem.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori