Najbolje glumice svijeta u špijunskom trileru kakav još niste gledali

Najbolje glumice svijeta u špijunskom
trileru kakav još niste gledali

Fan Bingbing, Marion Cotillard, Jessica Chastain, Penélope Cruz i Lupita Nyong’o

Iza nas su dva dana filmskog festivala u divnom i glamuroznom Cannesu koja su već donijela nekoliko nezaboravnih trenutaka na crvenom tepihu, odličnih projekcija na velikom platnu i neočekivanih iznenađenja. Među iznenađenjima koja nitko nije mogao predvidjeti zasigurno je i photocall za film 355 koji u kina stiže 2019. godine. Iako ga na velikom platnu možemo očekivati tek sljedeće godine, sama najava filma 355 izazvala je veliki interes filmaša i medija u Cannesu.

NAJBOLJE GLUMICE SVIJETA U FILMU 355

Film 355 na Cannes Film Festivalu najavila ja njegova zaista impresivna glumačka postava koja je okupila neke od najboljih glumica danas – Fan Bingbing, Marion Cotillard, Jessica Chastain, Penélope Cruz i Lupita Nyong’o. Glumice iz pet različitih zemalja svoj novi projekt koji cijeli svijet s nestrpljenjem iščekuje u Cannesu su predstavile zajedno s producentom i redateljem Simonom Kinbergom.

Film 355 je špijunski triler o kojem je trenutno poznato malo informacija. Iza ideje filma 355 nalazi se glumica Jessica Chastain, a inspiraciju za ime pronašli su u jednoj od prvih američkih tajnih agentica koja je radila tijekom Američke revolucije i sve do danas ostala neidentificirana i poznata isključivo pod imenom Agent 355.

S fantastičnom glumačkom postavom i Simonom Kinbergom koji se kao producent nalazi iza filmova Deadpool, X-Men i The Martian, film 355 zvuči i više no obećavajuće, a osim velikih glumačkih imena iz filmskog svijeta film 355 donosi veliki pomak kad govorimo o žanru špijunskih filmova u kojima su glavne uloge dosad uvijek bile rezervirane za muškarce. Baš poput filmova Hidden figures i Ocean’s 8, 355 bit će špijunski triler kakav još nismo gledali.

Fan Bingbing, Marion Cotillard i redatelj Simon Kinberg

Jessica Chastain, Penélope Cruz i Lupita Nyong’o

Foto: Guliver Image/ Getty Images

Učitati još
Zatvori