3 nove kriminalističke serije zbog koji se nećete odvojiti od malih ekrana

3 nove kriminalističke serije zbog koji se
nećete odvojiti od malih ekrana

Seven Seconds

Seven Seconds

Nove kriminalističke serije

Nakon Top of the Lake, Mindhuntera, Hinterland, Fargo, Dark i sličnih serija naš interes za dobrom kriminalističkom, triler dramom samo raste… I ove godine će naša znatiželja biti zadovoljena. Naime, na male ekrane dolaze tri nove serije za koje mnogi mediji i kritičari ističu da će biti apsolutni hit. Već sada možete pogledati prve dvije epizode serije Taken i Waco, dok ćemo seriju Seven Seconds odmah upisati u naše kalendare.

Seven Seconds

Serija donosi priču o društvu koje je razjedinjeno s rasnim tenzijama, manipulacijom medija i površnim društvom željnim samo i isključivo senzacionalizma. Nakon što policajac bijele rase slučajno teško ozlijedi tinejdžera, Afroamerikanca, cijeli sjever SAD-a eksplodira od rasnih tenzija. Situacija postaje još gora nakon što se otkrije pokušaj zataškavanja cijelog slučaja. I tu kreće napeta, komplicirana i uzbudljiva priča.

Sve obožavatelje The Wirea razveselit će da su režiseri koji potpisuju ovu kultnu seriju, zaslužni i za Seven Seconds. A da bi stvar bila još bolja Gavin O’Connor (zaslužan za remek-djelo Warrior s Tomom Hardyjem i Joelom Edgertonom) režira jednu epizodu. Seriju je inače osmislila Veena Sud, poznata po svom radu na seriji The Killing.

Seven Seconds

Seven Seconds

Seven Seconds

Seven Seconds

Waco

Waco je mini serija od šest epizoda koja donosi priču o Davidu Koreshu i njegovom Branchu Davidianu u Waco, Texasu te njihovom zauzimanju od strane FBI-ja i ATF-a 1993. Branch Davidian ili Grana Davidova je kršćanski kult koji je osnovao David Koresh koji je tvrdio kako su sve žene njegove duhovne supruge (uključujući i maloljetnice) te se sumnjalo da se u sekti odvija zlostavljanje djece. Koresh je došao u posjed ogromne količine oružja što se nije svidjelo američkom Uredu za alkohol, duhan i oružje. Ipak, on nije dopustio ulaz agentima i nakon 50 dana opsade više od 80 članova je poginulo u požaru koji je zahvatio zgradu 19. aprila 1993.

Ovaj istinit događaj u formi TV serije potpisuju Drew Dowdle i John Erick Dowdle, poznati po No Escape, Quarantine i As Above, So Below, a u jednoj od glavnih uloga je izvrstan Michael Shannon.

Waco

Waco

Waco

Waco

Waco

Waco

Taken

Nova sezona poznate serije upravo je krenula. večeras je na rasporedu treća epizoda. No, savjetujemo gledanje prve dvije pa treće… do četvrte koja je na rasporedu 2. veljače stići ćete uhvatiti zaostatke. A najizglednije je da ćete ih sve tri pogledati u nizu. Mnogo opipljive napetosti držat će vas prikovanima za male ekrane. Podsjetimo se, serija prati bivšeg CIA agenta Bryana Millsa koji zbog privatne tragedije krene u osvetnički pohod.

Učitati još
Zatvori