3 filma i 1 serija o moćnim ženama koje će utjeloviti Rose Byrne, Rachel Weisz, Olivia DeJonge i Jennifer Hudson

3 filma i 1 serija o moćnim ženama koje će utjeloviti Rose Byrne, Rachel Weisz, Olivia DeJonge i Jennifer Hudson


Mrs America

Nakon cijelog niza biopic filmova velikih glazbenih i hollywoodskih zvijezda, od 2020. godine u kinima, a i na tv-u, čeka nas nekoliko fantastičnih ostvarenja, a koji donose priče o ženama koje su ostavile neizbrisiv trag u povijesti, kulturi i društvenom djelovanju 20. stoljeća! Tako ćemo gledati priče o Gloriji Steinem, Elisabeth Taylor, Priscilli Priestley i Arethi Franklin! Tko će ih glumiti i u kojem kontekstu – saznajte u nastavku.

Mrs America

Upravo se snima serija o konzervativnoj aktivistkinji Phyllis Schlafly koja je tijekom 1970-ih vodila iznenađujuću bitku protiv Equal Rights Amendment pokreta.

U seriji ćemo gledati Cate Blanchett unaslovnoj ulozi, a uz nju postavu čine još Elizabeth Banks, Rose Byrne, James Marsden i Sarah Paulson. Rose Byrne glumit će Gloriju Steinem i njezina interpretacija ove moćne žene nas posebno zanima!

A Special Relationship 

Rachel Weisz u filmu A Special Relationship utjelovit će Elisabeth Taylor. Ne znamo mnogo o filmu i koju priču iz njezinog života će donijeti, no jako nas zanima kako će ova britanska glumica prikazati legendu zlatnog doba Hollywooda.

Elisabeth Taylor, Mačka na vrućem limenom krovu

Priscilla Priestley u filmu o Elvisu

Olivia DeJonge glumit će Priscillu Prestley u filmu koji je još bez naziva, no donijet će priču o Elvisovom životu, a čiju režiju potpisuje Baz Luhrmann!

Film se u kinima očekuje 1. listopada 2021.

Jennifer Hudson kao Aretha Franklin

U siječnju 2018. godine pjevačica i glumica Jennifer Hudson odabrana je da glumi Arethu u filmu o njenom životu. Hudson je samu odabrala Aretha prije nego što je preminula kasnije te godine.

Talentirana zvijezda je slavu prvo pronašla kao natjecateljica na showu American Idol, a kasnije je osvojila i Oscara za ulogu u mjuziklu Dreamgirls. Od tada je snimila nekoliko albuma i trenutno je sutkinja u showu The Voice UK. Njezine vokalne sposobnosti sugurno će doseći one legendarne glazbene dive, a i glumačka izvedba nas prilično intrigira.

Učitati još
Zatvori