13. Ljetne noći Teatra Exit: Cabaret – koncert za žlice i gitaru

13. Ljetne noći Teatra Exit: Cabaret
– koncert za žlice i gitaru

Ovoga petka na 13. Ljetnim noćima Teatra Exit u Lapidariju Arheološkog muzeja gledat ćemo predstavu Cabert – koncert za žlice i gitaru.

CABARET – KONCERT ZA ŽLICE I GITARU

Žlice & gitara dvojac su koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma. Svaka pjesma ima svoju priču i pozadinu i koliko god lepršavo i zabavno zvučale, svaka ima duboku poruku o svijetu u kojem živimo. Radi se o autorskom projektu i angažiranoj predstavi u kojoj Mario Jovev i Nikola Nedić na iznimno duhovit i satiričan način progovaraju o problemima u društvu koji nas svakodnevno okružuju. Iako to rade dopadljivo i šarmantno, stihovi njihovih pjesama pogađaju u samu srž ozbiljnih problema kao što su korupcija, kriminal, kapitalizam i iseljavanje mladih iz Hrvatske, dotičući se pritom i tema iz svakodnevnog života.

Ulaznice za ovu zanimljivu predstavu možete osvojiti i vi i to tako da pošaljete svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj mobitela) na ifeellucky@journal.hr s predmetom maila CABARET – KONCERT ZA ŽLICE I GITARU do četvrtka, 7. srpnja u podne. Dobitnika ćemo objaviti istoga dana tijekom poslijepodneva i kontaktirati ga e-mailom. Sretno!

Učitati još
Zatvori