MTV SummerBlast i Poreč glavne zvijezde svjetske emisije

MTV SummerBlast i Poreč glavne
zvijezde svjetske emisije

summerblast-1

Najljepši kadrovi istarskog bisera Poreča te najatraktivniji i najemotivniji trenuci premijernog izdanja festivala MTV SummerBlast obići će cijeli svijet! Ekskluzivna emisija MTV SummerBlast 2016 prikazuje atmosferu festivala koji je prošle godine u dva dana trajanja okupio više od deset tisuća posjetitelja iz dvadesetak zemalja. Tijekom narednih mjeseci imat će svjetsku premijeru na svim MTV kanalima diljem svijeta, pa tako i na MTV Europe, MTV UK i MTV Adria televizijskim kanalima čija dnevna gledanost prelazi impresivnih 250 milijuna ljudi, a bit će emitirana više od 500 puta.

Priliku da prvi vide ekskluzivnu emisiju MTV SummerBlast 2016 nedavno su imali obožavatelji festivala, a na pretpremijeru koja je održana u kinu Poreč stigla je i zamjenica gradonačelnika Poreča Nadia Štifanić Dobrilović koja je tom prilikom istaknula pozitivan utjecaj festivala na grad Poreč. Impresivna mega 3D pozornica na bajkovitoj plaži, očaravajuća kulisa povijesnog grada, kvalitetan smještaj i blizina svih važnijih lokacija čine Poreč idealnom destinacijom za održavanje ovakvog festivala i nudi odlične predispozicije za daljnji razvitak velikih događanja.

summerblast-porec-1

„Poreč se u posljednjih nekoliko godina pozicionirao kao destinacija koja je prepoznala pozitivan utjecaj u organizaciji velikih događanja i festivala koji su ujedno i odličan način da se privuče mlađa publika, a to je jedan od naših ciljeva. Posljednje dvije godine Poreč bilježi rekordne rezultate, a s više od 3.1 milijun noćenja u 2016. godini proglašen je najuspješnijom ljetnom turističkom destinacijom. Pozdravljamo napore organizatora i veselimo se što ćemo još jednom ugostiti najpoznatije svjetske izvođače“, izjavio je direktor ureda Turističke zajednice grada Poreča Nenad Velenik.

Poreč će ovog ljeta zaista disati punim plućima zahvaljujući i festivalu Poreč Open Air koji će na brojnim gradskim lokacijama Porečanima i turistima ponuditi više od 100 događanja različitog karaktera. Cilj ovog festivala života je glazbenim, kulturnim i uličnim događanjima dodatno obogatiti ponudu grada, a festival MTV SummerBlast uvest će Poreč u spektakularnu zavšnicu ljetne sezone.

Da podsjetimo, prva najavljena imena koja će 25. i 26. kolovoza 2017. izaći na veliku ljetnu pozornicu na porečkoj Peškeri su Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Duke Dumont, R3wire & Varski te Tinie Tempah koji za posjetitelje sprema ekskluzivni nastup uživo, a već za iduću srijedu organizatori najavljuju nova glazbena pojačanja.

U prodaji se nalazi ograničena količina tzv. earlybird dvodnevnih festivalskih ulaznica koje će se moći kupiti po cijeni od 399 kuna. Spomenute ulaznice moći će se osigurati putem službenih stranica www.mtvsummerblast.com te na prodajnim mjestima Ticketshopa i Eventima.

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.mtvsummerblast.com te na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

Preporuka

Zatvori