Evo koja nam događanja donosi zadnji tjedan srpnja u Zagrebu

Evo koja nam događanja donosi zadnji
tjedan srpnja u Zagrebu

Tjedan pred nama trebao bi ako ništa drugo donijeti lijepo vrijeme. U visokom smo ljetnom datumu, ali ako ste kojim slučajem ostali u Zagrebu evo što nam od kulturnih događanja donosi zadnji tjedan srpnja.

Goulash Disko, Ljeto u Tehničkom

Omiljeni festivals Visa dolazi u Tehnički muzej na zagrijavanje i to u subotu 1.8. Dođite na popodnevni chill od 18. Cijeli program trajat će do 23 sata, a možete očekivati da ćete se isplesati na ethno house, space disco, slo-mo, afrobeat, tribal techno, dream house, gypsydelic, organica,…

A Rainy Day in New York – projekcija filma, VIB Garden

U nedjelju 26. srpnja pogledaj besplatnu projekciju filma ‘Kišni dan u New Yorku’, kultnog redatelja Woody Allena, koji broji 84 godine i preko 50 odličnih filmskih ostvarenja. U središtu pažnje njegovih satiričkih komedija su njujorški intelektualci, koje prikazuje tragikomično ‘bez dlake na jeziku’.

ZFF na Ljetnoj pozornici Tuškanac!

Od utorka, 28. srpnja do četvrtka, 30. srpnja Zagreb Film Festival predstavit će tri naslova iz ovogodišnje distribucije u omiljenom zagrebačkom otvorenom kinu – Ljetnoj pozornici Tuškanac. U jedinstvenom noćnom ambijentu u neposrednoj blizini Dubravkina puta publika će moći pogledati islandski film Mlijeko Grímura Hákonarsona, čileanski Ema Pabla Larraína te belgijski Bosonogi car Jessice Woodworth i Petera Brosensa, film koji je i hrvatska manjinska koprodukcija gotovo u cijelosti snimljena na Brijunima.

Sidro Se Vraća, Muzej mamurluka

Sidro se vraća! Kultno mjesto zagrebačkog noćnog života je opet s nama u novom izdanju! Izložba uspomena, priča i predmeta koji su obilježili ovo kultno mjesto! Muzej Mamurluka vam donosi izložbu s autentičnim predmetima i pričama iz Sidra! Ako imate priču ili predmet koji do sada nisu sakupili slobodno se javite ekipi iz muzeja. Otvorenje izložbe je 31.07. u 19:00 sati!

Vlatko Stefanovski, Ethno recital

U srijedu od 21 sat ispred HNK možete prisustvovati koncertu gitarskog virtuoza Vlatka Stefanovskog. Koncert se održava u sklopu festivala sv.Marko, održat će se prema svim epidemiološkim mjerama a ulaz je besplatan.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori