William i Harry o princezi Diani u novom dokumentarcu

William i Harry o princezi Diani u
novom dokumentarcu

20181328_880799548737544_9192510175687213056_n

‘Diana, Our Mother: Her Life and Legacy’

Novi ITV dokumentarac ‘Diana, Our Mother: Her Life and Legacy’ otkrit će mnogo informacija o princezi Diani, no iz jednog drugog kuta. Naime njezini sinovi – William i Harry – govore i prisjećaju se svoje majke u ovih 90 minuta filma na jedan nostalgičan i topao način. Gledateljima će prenijeti svoje uspomene kada su bili djeca, listajući album sa starim slikama koji je aranžirala i kompletirala pokojna princeza Diana. Povodom emitiranja filma prinčevi su otkrili nekoliko intimnih obiteljskih fotografija iz djetinjstva na kojima se vidi toplina i nježan odnos koji su imali sa svojom majkom.

Filmom se obilježava dvadesetogodišnjica Dianine tragične smrti, a William i Harry prilično otvorenu i neposredno u filmu govore o njezinom utjecaju  i o tome kako je ona formirala njihove živote. Svjež uvid u privatan život princeze Diane i intimna razmišljanja njezinih sinova, prijatelja i obitelji , a mnogi od njih nisu do sada javno govorili o njoj, stvaraju jedan jedinstveni i ikonični portret princeze koja je dotakla milijune srca diljem svijeta.

20184501_585797848477360_4539123662652964864_n(1)

Diana u očima svojih najbližih

Dokumentarac također slavi i njezina postignuća te skreće pozornost na teme i stvari koje su joj bile bitne. Posebno one u humanitarnom radu. U filmu se, uz Williama i Harryja, pojavljuju Sir Elton John, Rihanna i The Rt. Hon. Earl Spencer (Dianin brat). Svoje sjećanja dijele i prijatelji iz djetinjstva Harry Herbert, Lady Carolyn Warren, William van Straubenzee i Gerard McGrath. O Diani govore i Jayne Fincher (kraljevska fotografkinja), Anna Harvey (osobna stilistica); Lord Victor Adebowale (bivši CEO, Centrepoint), aktivist protiv mina Prof. Jerry White (University of Virginia) i Dr. Ken Rutherford (direktor, CISR na James Madison University) i Graham Dillamore (upravitelj vrtova palače Kensington).

Ovaj film prikazuje princezu Dianu kroz oči njezinih najbližih prijatelja i obitelji, u toplom obiteljskom svjetlu kakvom još nismo vidjeli. Film će premijerno biti prikazan večeras u 21 sat na kanalu ITV po britanskom standardnom vremenu.

kensingtonroyal 3

kensingtonroyal 4

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori