Novi singl znakovitog naziva ‘Not A Crime’

Novi singl znakovitog naziva
‘Not A Crime’

Kedzo_6

NOVI SINGL DAMIRA KEDŽE

Mladi glazbenik Damir Kedžo, koji je s kolegicom Jelenom Žnidarić (ZSA ZSA) očarao publiku pjesmom ‘Sve u meni se budi’ i pobijedio na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, kreće u osvajanje stranog tržišta novom pjesmom na engleskom jeziku. Singl znakovitog naziva ‘Not A Crime’ nastao je prošle godine u Stockholmu, gdje je  Damir snimio još nekoliko pjesama za hrvatsko i strano tržište.

Da mladi pjevač krije veliki  potencijal, dokazuje i činjenica da se našao u ulozi koautora, zajedno sa švedskim pjevačem i tekstopiscem Gabrielom Alaresom. ”Veseli me što se po prvi put pojavljujem i u ulozi koautora. Pri pisanju smo se vodili mišlju da pjevam o onome što osjećam, pjesma je nastala u trenutku.” – izjavio je Kedžo. Singl je nastao u suradnji sa švedskim glazbenicima Gustafom Svenungssonom i Magnusom Wallinom koji su napisali glazbu za pjesmu ”Not A Crime”, dok su za produkciju spota zaslužni talentirani Starfish i Sebastian Lestapier.

MEĐUNARODNA SURADNJA

“Suradnja s Damirom je izuzetno zadovoljstvo! Osim što posjeduje nevjerojatne vokalne sposobnosti, širi pozitivnu energiju, stoga je suradnja tekla vrlo jednostavno i sve je snimljeno u trenu“, rekao je Gabriel Alares.

Pjesma je energična, pozitivna i ima poruku s kojom se svatko tko se ikad zaljubio do kraja može poistovjetiti. S obzirom da je perspektivni pjevač dugo čekao s objavljivanjem novog singla, pao mu je, kako kaže, kamen sa srca kad je shvatio da je pjesma napokon ugledala svjetlo dana. S obzirom na talentiranu grupu mladih ljudi koji stoje iza novog singla i nevjerojatne glasovne sposobnosti Damira Kedže, ova pjesma će nesumnjivo postići veliki uspjeh, koji će se proširiti i izvan granica Lijepe naše.

Kedzo_5

Kedzo_4

Foto: Franjo Matković

Učitati još
Zatvori