Ove godine doživite svu raskoš Cannesa

Ove godine doživite svu raskoš Cannesa

cannes cover 2

Šarm francuske rivijere, glamur starog Hollywooda, svečani crveni tepih, najpoznatiji svjetski glumci – Cannes je zaista grad zvjezdanog sjaja, posebice u svibnju, kada se održava jedan od najprestižnijih filmskih festivala na svijetu. Zaštitni znak grada je drvo palme, koje je posađeno na gotovo svakom koraku, a ovdje uživa zvjezdani status u punom smislu riječi, pa se tako i glavna filmska nagrada na festivalu zove ”zlatna palma”. Festival ove godine slavi svoj jubilarni, 70. rođendan, a na jednom mjestu ponovno će okupiti neke od najboljih filmskih uradaka i celebrityja iz svijeta showbusinessa.

WebBanner_746x266 pix

A jedinstvenu priliku da otputuje u Cannes na ovaj svečani događaj, dobit će i jedna CineStar posjetiteljica, koja će uz odabranu pratnju, iz prve ruke doživjeti svu raskoš filmskog festivala i zablistati na crvenom tepihu u društvu zvjezdane elite. Tako se pozivaju sve pripadnice ljepšeg spola da u do 27. travnja 2017. dođu u jedno od CineStar kina u Hrvatskoj, uključujući i novootvoreni Kaptol Boutique Cinema te plate kinoulaznicu svojom Mastercard karticom, pronađu Mastercard promotivne plakate koji se nalaze u CineStar kinima, nanesu svoj omiljeni crveni ruž, zauzmu glamuroznu pozu ispred plakata i izrade selfie.

Fotografiju je potrebno objaviti na društvenim mrežama Facebook ili Instagram uz #CineStarMeVodiUCannes Najelegantnija i najglamuroznija fotografija, s najzanimljivijom pozom, osvojit će glavnu nagradu – odlazak na filmski festival u Cannes za dvoje! Sunce, drvoredi palmi, prekrasne pješčane plaže, sjaj i blještavilo Azurne obale i nezaboravna atmosfera koja naprosto odiše luksuzom – sve vas to čeka na najpoznatijem europskom festivalu, stoga nemojte propustiti priliku da upravo vi budete dio toga. Više informacija potražite na blitz-cinestar.hr.

15th November 1956: American actress Ava Gardner (1922 - 1990) attending a film premiere in Italy. (Photo by Keystone/Getty Images)

Foto: Screenshot, Getty Images

 

Učitati još
Zatvori