Ususret koncertu tjedna

Ususret koncertu tjedna

michelle_gurevich_cover

Jedna od najzanimljivijih umjetnica, sjajna kanadska glazbenica Michelle Gurevich, poznatija kao Chinawoman vraća se u Hrvatsku i dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u petak 24. ožujka 2017. kako bi predstavila novi album ‘New Decadence’ i povratak originalnom imenu Michelle Gurevich.

Njezinu glazbu opisuju kao mješavinu Leonarda Cohena, Nico, Charlesa Aznavoura i sovjetskih pjevačkih zvijezda, a odlikuje ju rusko naslijeđe, te rock i lo fi pop zvuk. Rođena je u Torontu u obitelji ruskih imigranata, no s adresom u Berlinu. Ova kantautorica, multi-instrumentalistica i inženjerka zvuka već je otprije poznata hrvatskoj publici u kojoj ima mnoštvo poklonika. Michelle je odrasla slušajući sovjetsku glazbenu kolekciju njenih roditelja kao i pjesme iz 70-ih. Dekadentna, dramatična i iskrena, Michelle kroz svoj glas i glazbu nudi poznate motive koji se ne mogu pripisati nikome drugome, a stavljaju je na sam vrh europske šansone.

Debitirala je 2007. s albumom ‘Party Girl’ koji je producirala sam u kućnoj radinosti na koji se nastavlja ‘Show Me The Face’ iz 2010. godine. Album ‘Let’s Part In Style’ objavljen je 2014. Ove godine Chinawoman napušta to ime i vraća se kao Michelle Gurevich s četvrtim albumom ‘New Decadence’. Produciran u istoj maniri kao i prijašnja izdanja i ovoga puta kombinira mračni realizam s humorom u intimnim baladama koje odlikuju sjajni stihovi.

Ulaznice za koncert u pretprodaji iznose 80 kn, a na dan koncerta 100 kn, a službene adrese prodajnih mjesta možete naći ovdje.

Sretnicu ili sretnika vodimo na koncert ovog petka vodimo na koncert i nagrađujemo s dvije ulaznice! Pošaljite svoje ime i prezime na ifeellucky@journal.hr s predmetom emaila CHINAWOMAN do sutra, 22.-og u 12 sati.

Čestitamo Anđeli Ivčević!

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori