Britanska serija zbog koje se nećete moći prestati smijati

Britanska serija zbog koje se nećete
moći prestati smijati

detectorists 4

Detectorists – jedna od najboljih britanskih komedija

Ako do sada još niste gledali britansku humorističnu seriju Detectorists, krajnje je vrijeme da krenete jer su već u trećoj sezoni! No, ne brinite, čim pogledate prvu epizodu, htjet ćete i drugu, treću, četvrtu… binge-watching vam ne gine. Serija je toliko dobra! Smijat ćete se cijelo vrijeme, a možda zaraditi i upalu trbušnih mišića do kraja prve sezone. Naime, radi se o britanskom sitcomu koja se prvi put emitirala 2. listopada 2014. godine i do sada je ostvarila tri sezone. Napisao ju je Mackenzie Crook, koji uz izvrsnog Toby Jonesa tumači glavnu ulogu u seriji.

Radnja je smještena u izmišljeni gradić Danebury u sjevernom Essexu te donosi priču, a i zaplet, oko dvojice ekscentričnih članova Danebury Metal Detecting Club (DMDC), Andyja i Lancea, koji provode svoje dane tragajući (na svim mogućim dijelovima grada i okolice) za blagom pod zemljom. Ova komedija apsurda sjajno je napisana i dijalozi su naprosto genijalni. 2015. godine osvojila je i nagradu BAFTA za najbolju situacijsku komediju.

Ako ste ljubitelji pametnog, inteligentnog, no pomalo uvrnutog britanskog humora – onda je ova serija baš za vas. Nećete se prestati smijati, a kada dođete do posljednje emitirane epizode, znajte da ćete htjeti još. Neće vam preostati ništa drugo nego dodati još i ovu seriju na popis onih čije sljedeće sezone čekamo u 2018. godini.

detectorists 2

detectorists 3

detectorists

Učitati još
Zatvori