Blake Lively glumit će u novom filmu autorice Big Little Lies

Blake Lively glumit će u novom filmu
autorice Big Little Lies

blake-lively-1

Prvo su publiku osvojile knjige. Big Little Lies, odnosno Male laži, spisateljice Liane Moriarty, objavljena je 2014. godine i ubrzo dospjela na listu New York Times bestsellera. Nije prošlo dugo prije nego što su otkupljena prava na ekranizaciju, a jedan od glavnih ‘krivaca’ bila je Reese Witherspoon. Serija je oduševila mnoge koji su, kao i mi, odmah poželjeli nastavak.

Čak tri ekranizacije bestseller romana Liane Moriarty

Nagađanja kako će izgledati druga sezona Big Little Lies još uvijek traju. Hoće li se nastavljati na priču zaokruženu u prvoj sezoni? Ili će prisvojiti potpuno drugi timeline i likove koje je spisateljica opisala u svojoj drugoj knjizi Truly, Madly, Guilty? Naime, Reese Witherspoon potpisana je i kao producentica ekranizacije ovog uzbudljivog književnog djela. Ali još nije poznato u kojem će se obliku ono realizirati.

blake-lively-2

Blake Lively vraća se na filmska platna

Istovremeno, dok još traje ‘hype’, otkupljena su prava i na treću knjigu Liane Moriarty pod nazivom The Husband’s Secret, objavljenu 2013. godine. Krimi triler radnju temelji na zapletu u kojem jedan od glavnih likova, Cecilia Fitzpatrick, pronalazi muževo pismo s velikom tajnom. Karakteristično za Liane Moriarty, paralelno u tom svijetu egzistira više glavnih likova, žena, od kojih se svaka bori sa svojom životnom dramom. I sve se priče na samom kraju povežu.

Ceciliju Fitzpatrick glumit će Blake Lively, kojoj će ovo biti (barem što je zasada poznato) prvi film nakon rođenja drugog djeteta. Ništa još o filmu nije poznato, osim glavne glumice i filmske kuće CBS Films. S obzirom da je i ova knjiga bila na listi bestsellera, čitatelji je već jedva čekaju na velikim platnima.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori