Naučite plesati balet od doma uz najbolje ruske pedagoge

Naučite plesati balet od doma uz
najbolje ruske pedagoge

Oduvijek ste željeli plesati balet, ili ste ga plesali kao djevojčica? Možda je sad idealno vrijeme da krenete. S obzirom na mjere zabrane okupljanja u jeku pandemije korona virusa, sva rekreacijska događanja su odgođena. Međutim svoje plesne vještine možete brusiti plešući balet od doma i to uz najbolje svjetske baletne pedagoge.

Balet od doma

Balet možete plesati u bilo kojoj životnoj dobi. On nije rezerviran samo za određenu tjelesnu građu i fizičku spremnost, a gracioznost koju nauči vaše tijelo moći ćete nositi sa sobom gdje god da krenete. Riješite se bolova u leđima, steknite fizičku kondiciju i smršavite. U svijetu je rekreativni balet trenutno jedna od najpopularnijih aktivnosti. Ni Hrvatska ne zaostaje. Dok ove mjere opreza ne prođu, iz udobnosti vašeg doma spojite se na satove baleta ravno u Rusiju – majku ovog gracioznog plesa.

Svaki dan prijenos uživo baletnih satova

Moskovski Baletni studio DANCESECRET desecima godina održava satove zaljubljenicima iz različitih zemalja. U jeku krize uzrokovane virusom, svoje satove odlučili su emitirati online. Svaki dan u različitim terminima na njihovom YouTube kanalu možete se uključiti i ovisno o svom stupnju početi vježbati.

Ponedjeljak i utorak

11:00 – BALLET LEVEL 1
19:00 – BALLET LEVEL 2
20:30 – POINTE SHOES

Srijeda

19:00 – FLOOR BAR

Četvrtak

19:00 – BALLET LEVEL 1
20:15 – BALLET LEVEL 3
21:30 – POINTE SHOES

Petak

11:00 – BALLET LEVEL 2
20:15 – BALLET LEVEL 1

Subota

11:00 – BALLET LEVEL 2
12:30 – POINTE SHOES
13:00 – STRETCHING

Odličan početak ljubavi prema plesu

Ovo je zapravo idealna prilika da startate s ovim gracioznim plesom kod kuće. Kad usvojite osnove vrlo lako se možete priključiti satovima u dvoranama u Zagrebu. Puni samopouzdanja.

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori