Atraktivan ljetni program u kinu Kaptol Boutique Cinema

Atraktivan ljetni program u kinu
Kaptol Boutique Cinema

Ljeto_Kaptol_1

Ponuda glavnog grada od ove je sezone bogatija za atraktivna ljetna događanja u najnovijem zagrebačkom kinu. Ljeto u Kaptol Boutique Cinema trajat će od 1. srpnja do 3. rujna.

Osim top filmova koji će se prikazivati tijekom srpnja i kolovoza, svakodnevno ćete djecu moći odvesti na dječju Kinocrtaonicu u WOW bar gdje vas čeka i osvježavajuća ugostiteljska ponuda tijekom ljetnih vrućina. Kino je pripremilo posebnu cijena kavice za umirovljenike po cijeni od 9 kn te koktele po cijeni od 25 kuna. Izvrsna pogodnost su i povoljnije cijene boutique sjedala* te poseban zabavni program za djecu subotom prije Matineja!

Filmovi ovog ljeta u kinu Kaptol Boutique Cinema

Kaptol Boutique Cinema će u srpnju i kolovozu prikazivati neke od najiščekivanijih filmova godine; Spider-Man: Povratak kući, Kako je Gru postao dobar, Valerian i grad tisuću planeta, Lude od sreće, Tvrd orah 2, Dunkirk, Planet majmuna: Rat, Nož u našim leđima, Atomska plavuša…Kino u Centru Kaptol ima i zanimljiv popis glazbenih filmova tako da su aktualni onaj o2Pacu: All Eyez On Me: Legenda o Tupacu Shakuru, Django – o najpoznatijem jazz gitaristu svih vremena, Djangu Reinhardu.

Wonder Woman

Wonder Woman

U Kaptol Boutique Cinema osigurali su i promotivne cijene boutique sjedala te će ona imati istu cijenu kao i regular sjedala ( *bez uključenog pića u cijenu). Za sve ljubitelje sedme umjetnosti koji će biti kupci ulaznica za neke od filmova ovog ljeta, kino je pripremilo i 20% popusta na dio asortimana iz WOW bara.

WOW bar

Najmlađe će oduševiti KINOCRTAONICA – dio WOW bara namijenjen djeci u kojem mogu crtati ili bojati te sudjelovati u natječaju; jedan vrijedni crtač dobit će poklon – proslavu dječjeg rođendana za desetero djece! Sve što trebate napraviti je na svojem Facebooku ili na Facebooku Kaptol Boutique Cinema objaviti sliku dječjeg crteža nacrtanog u kinu (post mora biti javno objavljen) uz #kinocrtaonica te pričekati da kino odabre najcrtež 8. rujna kad će “sretni crtež” biti javno objavljen na Facebooku kina. Pravila natječaja potražite na kaptolcinema.hr.

Kaptol Boutique Cinema

 

Uz Kinocrtaonicu, kino će subotom ujutro oko 10:30 prije matineja ugostititi prave akrobate i cirkuske umjetnike  koji će vas od 8. srpnja do 2. rujna postepeno uvoditi u svijet vještine; plesom na svili, hula hoopom, žongliranjem… Razveselit će vas možda i kokteli na bazi kave te nova nova koktel karta koja uključuje „filmske klasike“.  Široj javnosti je malo poznata povezanost i utjecaj filmske kulture na koktel kulturu.

A za kraj ljeta, iz kina već sad najavljuju velik interes za dva rock spektakla koje prikazuju u rujnu. Prikazivat će se David Gilmour: Live at Pompeii 13. rujna i Black Sabbath: The End of The End, 28. rujna. Sve informacije o Ljetu u Kaptol Boutique Cinema potražite na kaptolcinema.hr, na Instagramu i na Facebooku kina.

Ljeto_Kaptol_2

Učitati još
Zatvori