Kino pod zvijezdama u zagrebačkom Ribnjaku

Kino pod zvijezdama u zagrebačkom Ribnjaku

f27f357c6c19e9cefee34d870f4dfdae

ANIMAFEST

Nakon druženja na Zrinjevcu uz “Persepolis”, večeras, u subotu 3. lipnja na Ribnjaku vas čeka kino pod zvijezdama i projekcija filma “Avril i izmišljeni svijet”! Već od 18 sati Animafest počinje s luckastim aktivnostima – ekipa iz Happy Hoop uči vrtiti hulahop, a također će se održati i radionica optičkih igračaka pod vodstvom Antonije Veljačić iz udruge Djeca susreću umjetnost. Od 21 gleda se “Avril i izmišljeni svijet”, film koji je na prošlogodišnjem izdanju Animafesta dobio Nagradu publike.

Zagreb, osim Animafestovog kina pod otvorenim nebom donosi još mnoga iznenađenja koja će početak ljeta učiniti ljepšim i zabavnijim nego ikada.

O FILMU: ‘AVRIL I IZMIŠLJENI SVIJET’

Pariz, 1941. Obitelj znanstvenika na rubu je otkrića moćnog seruma nepobjedivosti, kada dolazi do prevrata: roditelje otmu, a njihova mlada kći Avril ostaje sama. Deset godina poslije Avril živi sama s voljenim mačkom Darwinom i nastavlja istraživanje, no ubrzo se nađe u središtu bizarne zavjere. U društvu Darwina i pouzdanog prijatelja Juliusa, Avril se upušta u pustolovinu: želi pronaći roditelje i otkriti istinu o njihovu nestanku. Animafestova ekipa sve posjetitelje čeka s jastucima i dekicama!

f27f357c6c19e9cefee34d870f4dfdae (1)

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori