Ana Cvitaš: Sve o novom glazbenom festivalu u Tisnom

Ana Cvitaš: Sve o novom glazbenom
festivalu u Tisnom

© Photography by Khris Cowley for Here & Now (http://fb.com/wearehereandnow)

Love International, nasljednik legendarnog Garden Festivala, prvi će se puta održati od 29. lipnja do 6.srpnja na već prepoznatljivoj party destinaciji, u Tisnom.

Ukoliko se još dvoumite oko izbora za ljetne dane i zabavu, Love International odabir je s kojim ne možete pogriješiti. Nasljednik The Garden Festivala koji je posljednju godinu proslavio praskom, donosi izbor najboljih producenta i DJ-a iz svijeta.

The Garden Festival diver - credit Ruth Braidwood

The Garden Festival by Nikolina Mimic Dujmovic

Nastavljajući se na intimnu atmosferu i prvoklasne performanse Love International, vođen selekcijom iskusnog Dave Harveyja, kao i što mu ime govori, stvara društveni kompakt predvođen pozitivnim mislima; okupljanjima koja su nadasve vezana ljubavlju prema glazbi, ljetu i druženju; stvarajući tako svijet u malom, točnije u Tisnom, kod otoka Murtera.

© Photography by Khris Cowley for Here & Now (http://fb.com/wearehereandnow)

Jackmaster

Jackmaster

Posebnost ovog festivala je i boat party koji posjetiteljima omogućuje da u maniri najboljih svjetskih klubova; mahom prostorno malenih, ali iznimnog sadržaja; iskusite ples za vrijeme zalaska sunca na morskoj pučini. Prve godine iz luke Love Internationala isplovit će tako čak 25 brodova, a za plesnu zabavu pod suncem pobrinut će se između ostalih i Roman Flügel, Young Marko, Craig Richards, Maxxi Soundsystem i Axel Boman.

Eats Everything

Eats Everything

Khruangbin

Khruangbin

Brinući se za lokalne ljubitelje festivalskih događanja, Love International tim pripremio je i posebne cjenovne pakete koji će vam omogućiti da uživate u svim sadržajima, a više informacija možete pronaći na stranicama Entrio.hr. A do samog festivala, kakva Vas atmosfera očekuje, pogledajte u video intervjuu:

Ako je Garden otišao uz prasak, Love International će ga samo pojačati i učiniti još čarobnijim. Plešite ovog ljeta na najljepšem plesnom podiju na Jadranu – Love International vas čeka.

Učitati još
Zatvori