Vodimo vas na najbolji Halloween koncert u Zagrebu

Vodimo vas na najbolji Halloween
koncert u Zagrebu

ABOP

ABOP

ABOP – After je bolji od partyja

Jedinstven zagrebački live techno kolektiv ABOP, punim imenom After je bolji od partyja, godinu dana nakon fenomenalnog nastupa u Vintage Industrial Baru, vraća se na mjesto zločina kako bi sutra, 31. listopada rasplesao žive i mrtve na mračnom i glasnom Halloween partyju.

Ovaj elektronski bend sačinjen je od vrhunskih i dokazanih glazbenika iz bendova Pips, Chips & Videoclips, Mayales, Elemental, Sinestet, Chui i Pridjevi. Centralne figure benda, dva perfektno sinkronizirana bubnjara (John i Levi) okrenuta jedan prema drugom, čine žilu kucavicu elektronike koja se u live izdanju pokazuje u rijetko viđenom sjaju. Uz Erola (bas gitara), Božanskog (sampleovi, synth), Touretta (synth) i Lo Peaksa (miks pult) psihodelično ritmična glazba ABOP-a eksplozija je podjednako u audio i vizualnom aspektu.

Žestoko odsvirane repeticije bubnjeva, groove sampleovi i melodije bez prisustva vokala uz dinamičnu rasvjetu i energičan vizualni performans redovito dovode publiku u plesni trans. Inspiraciju crpe iz čikaškog housea i detroitskog techna, stoga ne čudi da je njihov prvi EP “ABOP”, izdan prošle godine za domaći nezavisni PDV Records, masterirao svjetski prepoznat hrvatski techno mag Petar Dundov.

Kako do ulaznica?

Nastupima na brojnim pozornicama u čitavoj regiji i šire stekli su reputaciju prave klupske i festivalske atrakcije. Nakon Vintage Industrial Bara, ove jeseni pripremaju nastupe po europskim klubovima. Koncert organizira K.L.U.B. Dostava Zvuka koji stoji iza festivala Ferragosto JAM. Ulaznice za koncert u pretprodaju kreću 27. rujna po cijeni od 45 kn, dok će na ulazu biti 60 kn. Službena prodajna mjesta: Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial Bar (Savska 160). Sretnicu ili sretnika nagrađujemo s dvije ulaznice za sutrašnji nastup – trebate poslati svoje ime i prezime na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila ABOP. Sutra, točno u podne, objavljujemo dobitnicu ili dobitnika!

Čestitamo Blanki Benc na osvojenim ulaznicama!

Učitati još
Zatvori