50 Centova serija među najiščekivanijima ove godine

50 Centova serija među
najiščekivanijima ove godine

Sve ono što ste slušali i čitali o 50 Centu kao o problematičnom reperu koji je zbog svoga lošeg imidža jednom gotovo i poginuo možete zaboraviti. 50 Cent je, naravno, autor glazbenog opusa koji nitko ne može osporiti, ali nitko nije ni slutio što će nam ponuditi u producentskom i glumačkom pogledu. Ako ste, kao i sav ostali svijet, pratili njegovu seriju Moć (‘Power’), znat ćete o čemu je riječ. A ako niste, još nije kasno da se navučete. Serija Moć je krimidrama koja prati lika po imenu Ghost (Omari Hardwick) koji u ime svojih ilegalnih narkopothvata riskira sve što je postigao u životu, uključujući obitelj i dobar ugled. Trenutačno se sve sezone serije Moć mogu pogledati na domaćoj videoteci Pickbox, a četvrta sezona ove super uspješne serije počinje 26. lipnja. Odlična je to preporuka za napetu ljetnu seriju.

power cover

Moć je najgledanija Starzova serija

Četvrta sezona nove Starzove serije pred vratima je, a nakon završetka treće, u čijem je finalu Ghost završio iza rešetaka, svi se pitaju što će se dogoditi u četvrtoj. Treća je sezona uopće najgledanija od svih Starzovih serija (među hitove ubrajaju se i ‘Outlander’, ‘Crna jedra’, ‘Da Vinchijevi demoni’, The White Queen), a po epizodi ju je gledalo čak 8 milijuna ljudi. Ono što se dogodilo pri kraju treće epizode je, uz spojlanje, moguće sumirati ovako: Mike Sandoval je ubio FBI-eva agenta Grega Knoxa, no Ghost je lažno optužen za to ubojstvo. A osoba koja ga je uhitila nije ni manje ni više nego žena zbog koje je ostavio obitelj – FBI-eva agentica Angela Valdes.

x

Tko će Ghostu zabiti nož u leđa?

Ono što će nas zaintrigirati u četvrtoj sezoni, prema samom traileru Moći, jest zabijanje noža u leđa. Sada kada je u zatvoru i kada mu je poslovno carstvo na koljenima, tko će se okrenuti protiv Ghosta? Hoće li to biti Ghostov partner Tommy (Joseph Sikora) koji može najviše profitirati od izdaje Ghosta? Hoće li to biti Tasha (Naturi Naughton), Ghostova bivša supruga? Ili Angela (Lela Loren), ljubavnica koja ga je uhitila? Ili je možda najizglednije da je to Kanan (50 Cent) iz osvete Ghostu jer ga je strpao u zatvor.

power 3

Nova epizoda jedanput na tjedan

Nova epizoda stiže 26. lipnja na Pickbox. Ako ćemo suditi po novom traileru, ono što od nove sezone možemo očekivati jesu mutni poslovi i zakulisne igre. Ova sezona bavit će se iskupljenjem tako da će likovi morati živjeti s posljedicama. Ghostova borba za iskupljenje odvest će ga pred medije, a stari neprijatelji dahtat će mu za vratom. Ipak, čini se da će cijelo ovo vrijeme sam sebi biti najveći neprijatelj.
Ako još niste uspjeli pogledati prethodne sezone ove dinamične serije koja je uspjela osvojiti razne tipove gledatelja, još stignete. Nakon prve epizode, nove će pristizati u tjednom ritmu odmah po prikazivanju premijere u Americi na stream videoteci Pickbox.

power 2

power 1

Foto: Pickbox

Učitati još
Zatvori