5 TV serija koje ćete htjeti gledati nakon Stranger Things

5 TV serija koje ćete htjeti gledati
nakon Stranger Things

Les Revenants

Les Revenants

Horor TV serije nakon Stranger Things

Nakon dobre doze horora i trilera te atmosfere 80-ih u drugoj sezoni Stranger Things, vrijeme čekanja do treće sezone možete ubiti nastavljajući s drugim horor i triler serijama. Donosimo prijedlog njih pet koje će zadovoljiti ljubitelje raznih horor podžanrova – od europske kinematografije, psihološkog, gothic, nadrealnog te vampirskog horora.

Les Revenants

Serija donosi napetu radnju koja se dešava u planinskom gradu u koji se vrate likovi koji su zapravo mrtvi. Iako su preminuli prije nekoliko i više godina, likovi se vraćaju u ljudskom obliku kao da je vrijeme stalo, ne ostarivši niti dana. Odlučni da vrate svoje živote i počnu iznova shvate da nisu jedini koji su vraćeni među žive. Njihov povratak povezan je s pojavom serijskog ubojice. Ova kombinacija horora i krimića posebno će zadovoljiti one koji ne mogu odoljeti dobrom krimiću.

Les Revenants

Les Revenants

Les Revenants

Les Revenants

Mindhunter

Kasnih 70-ih dva FBI agenta proširuju kriminalistiku sa psihologijom ubojstva i opasnom približavanju stvarnim ubojicama monstrumima. Ova serija psihološkog horora svakako će se svidjeti svima koji su voljeli film Kada jaganjci utihnu.

Mindhunter 1 Mindhunter 2 Mindhunter 3

Penny Dreadful

Viktorijanski London… Englez, Amerikanac, znanstvenik i žena medij udružuju se kako bi pobijedili nadnaravne prijetnje koje su se nadvile nad Londonom. Impresivna ekipa glumaca obećaje zanimljivu seriju – od Timothyja Daltona, Eve Green, Billie Piper i povratnik među hollywoodskim glumcima – Josh Hartnett.

Penny Dreadful 3

Penny Dreadful 2

Penny Dreadful 1

Twin Peaks: The Return

O Twin Peaksu ne treba mnogo govoriti, pomama koju je izazvala serija Stranger Things jednaka je napetosti koju smo osjećali iz tjedna u tjedan od proljeća do kasnog ljeta kada je treća sezona ove kultne serije završila. No, to ne znači da ju ne možemo opet pogledati. Bit će zanimljivo otkrivati nove znakove koje je Lynch sigurno ostavio gledateljima za drugo, treće pa i četvrto gledanje.

Twin Peaks 1

Twin Peaks 3

Twin Peaks 2

True Blood (Okus krvi)

Serija koja je trajala od 2008. do 2014. zaslužuje podsjetnik i ponovno gledanje. Osim genijalne uvodne pjesme serija donosi radnju s vampirskom horor pričom u čijem središtu su likovi glumaca Anne Paquin, Stephena Moyera, Sama Trammella i Alexandera Skarsgårda.

Okus krvi 3

Okus krvi 1

Okus krvi 2

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori