Čini nam se da je upravo lansiran najfiniji muški miris za jesen
Čini nam se da je upravo lansiran najfiniji muški miris za jesen

Čini nam se da je upravo lansiran
najfiniji muški miris za jesen

U Parizu je održan internacionalni YSL beauty event povodom lansiranja novog MYSLF muškog mirisa. Party je održan u La Caserneu, u samom srcu pariške prijestolnice gdje su se uz ambasadora brenda Austina Butlera okupili mnogi prijatelji brenda.

U legendarnom YSL beauty party duhu uzvanike su zabavljali DJ-evi Clare 3000 te Honey Djion i glazbenik Ishmaël čiji je hit soundtrack kampanje. Njihovi ritmovi pretvorili su večer u jednu od najodvažnijih kada je riječ o ovogodišnjem Pariškom tjednu mode.

MYSLF parfem

Novi YSL parfem

MYSLF je više od imena. To je najupečatljiviji i najjednostavniji način da se kaže „Ja“. Upravo su u tom otkrivanju istinskog „Ja“ imali priliku sudjelovati prijatelji brenda iz naše regije.

Elena Dizdar i Sandy Bogovac te Pavao Elez pripadnici su generacije koja se ne boji reći MYSLF.
Jer upravo je to potpuno, iskreno, ponosno, odvažno, beskompromisno –  čak i ako proturječi onome što se od nas očekuje!

MYSLF parfem
Pavao Elez
MYSLF parfem
Elena Dizdar
MYSLF parfem
Elena Dizdar i Sandy Bogovac
MYSLF parfem
Ivana Petković Čevra

Nasljeđe prožeto kroz novi YSL parfem za muškarce

Kultna figura modnog dizajnera s aureolom jedna od ključnih slika mirisa 20. stoljeća. Ipak, slika je toliko moderna da bi se mogla snimiti i danas – osjetljiv prikaz muževnosti u svoj njezinoj ljepoti, ranjivosti i snazi. A ujedno prikazuje koliko je Yves Saint Laurent snažno utjecao na svoje razdoblje, ne samo svojom umjetnošću nego i vlastitom pojavom.

Noseći ništa osim naočala s tamnim rubom, njegovo nago tijelo prikazano je u na crno-bijeloj fotografiji s koje nas Yves Saint Laurent promatra bez imalo ustručavanja. Fotografiju je snimio Jeanloup Sieff, a prvotno je bila objavljena u francuskom Vogue te je izazvala pomutnju u cijelom svijetu. Dizajner bez odjeće? Nitko se još nije usudio pokazati se gol…

Kultna fotografija za kultni miris

Fotografija je snimljena 1971. za kampanju koja promovira prvi muški miris Yves Saint Laurenta, Yves Saint Laurent pour Homme, zajedno s tekstom: „Tri godine ova toaletna voda bila je moja. Danas može biti tvoja.” Miris je kao i dizajnerova fotografija, mirisni portret čovjeka koji ga je inspirirao. Svježa kolonjska voda, seksi čista kao muškarac koji je tek izašao iz tuša, zajedno s daškom nečeg tamnijeg, uz samo nagovještaj pačulija, mahovine i vetivera.

Od tada muški mirisi Yves Saint Laurenta govore o ovoj dinamičnoj napetosti između svježeg i senzualnog, čistog i seksi, svijetlog i tamnog. Novi miris pomiče taj stav korak dalje, obuhvaćajući cijeli spektar mirisnih nijansi.

MYSLF parfem
Austin Butler

Moderna muževnost prožeta cvijećem i šumom

Novi YSL parfem – MYSLF je više od mirisa. To je vizija koju su mirisom za muškarce osmislili jedna žena i dva muškarca –parfumeri Daniela Andrier, Christophe Raynaud i viši parfumer Antoine Maisondieu. Ideja da moderna muževnost ne mora biti samo snaga, već može biti i cvijeće. Zašto koža muškaraca ne bi bila pomilovana nježnim bijelim laticama, ojačana svježim, živahnim cvjetanjem i drvećem sa senzualnom strukturom?

MYSLF. Više od mirisa. Vizija moderne muževnosti spajanja cvijeća i šume koji sami parfumeri određuju kao snažan estetski, poetski stav. Za njih muški miris ne bi trebao biti očito rodno određen niti progovarati poznatim klišejima. Jer zašto stavljaš miris? Zbog sebe. Kako bi izrazio sebe u svim svojim nijansama… Privukao druge tragom koji je tu i zavodljivo je suptilan. A to je, samo po sebi istinska vizija Yves Saint Laurenta.

Rezultat je kompozicija MYSLF: precizno usklađen, izvrsno uravnotežen miris koji spaja obitelj drvenastih mirisa s cvijećem. Miris koji je istodobno krajnje pristupačan i nevjerojatno originalan. Jer ovdje sve kreće iz srca…

„Cvijet naranče jedina je raspoloživa sirovina koja može izraziti, ovisno o tome kako je oblikovana, svako razdoblje života i svaki spol: novorođenče, mladenku, muškarca…”, Daniela Andrier

MYSLF parfem
Austin Butler

Senzualan i muževan

Nježan, senzualan cvijet naranče srce je mirisa MYSLF. Ovo je vrlo odvažan, ali potpuno prirodan izbor, jer se cvijet naranče stoljećima tradicionalno koristio u muškim mirisima, a upravo je taj prekrasan cvijet korišten kako bi poboljšao svježinu mirisa.

Aerodinamična struktura, koja se nalazi u njegovoj osnovi, pretvara ovaj miris u višeznačan i kontrastan. MYSLF je prvi drvenasto-cvjetni miris YSL Beauty.

Osjetite uzbuđenje dok prvi put raspršujete miris i uhvatite onu čistu, blistavu vibraciju. Otvarajući miris, intenzivno svjež i treperav sklad prikazuje iskričavu kvalitetu vert de bergamota. Dojmljiva i oštra, ova kvaliteta bergamota stvorena je da dočara živost voća na početku berbe. Uz blistavo srce bergamota oblikovano za YSL kako bi se poboljšao njegov blistavi karakter i cvjetnost, upravo ovaj čisti, uzdignuti sklad daje mirisu integritet.

“Morali smo izraziti muškarca koji nije karikatura”

Povežite se sa svojom senzualnošću dok duboko uranjate u divljinu i srce narančinog cvijeta. Raskošan materijal koji se „ponaša kao ogledalo“, kaže Daniela Andrier, jer može odražavati čistu, nevinu svježinu i tinjajuću tjelesnost, zelenu živahnost i nježnu bijelu cvjetnost. Ovdje, oblikujući sklad oko bogatog apsolutnog srca cvijeta naranče iz Tunisa – još jednog vrhunskog sastojka izrađenog za Yves Saint Laurentovu paletu – trio parfumera koji je stvarao novi YSL parfem – MYSLF istaknuo je mnoge prirodne aspekte cvijeta.

Zaplešite uz drukčiji ritam uz muževne, ali suptilne drvenaste bazne note mirisa MYSLF. Nadograđujući na srce pačulija iz Indonezije i Ambrofix™ – 100 % prirodnog biotehnološkog materijala dobivenog iz šećerne trske – postiže se drvenasto-jantarna baza koja je dugotrajna, a da nikomu ne nadražuje nos… Senzualan i obavijajući, drvenasti sklad dodaje prepoznatljivoj noti cvijeta naranče toplinu, teksturu i nježnu snagu.

„Velik je izazov bio stvoriti miris koji je vrlo rasprostranjen, ali ne i agresivan. Morali smo izraziti muškarca koji nije karikatura, u svoj njegovoj suptilnosti”, Christophe Raynaud.

Jer biti muškarac danas znači prihvatiti sva svoja lica. Ono što doista jesi. MYSLF.

MYSLF parfem
MYSLF parfem
MYSLF parfem
MYSLF parfem
MYSLF parfem

Foto: PR

Učitati još
Zatvori