Vespa i Mercedes u sasvim novom dizajnu – stvoreni za ugodna putovanja
Vespa i Mercedes u sasvim novom dizajnu – stvoreni za ugodna putovanja

Vespa i Mercedes u sasvim novom dizajnu
– stvoreni za ugodna putovanja

Putovanja su mnogima omiljena aktivnost, a prilikom planiranja treba voditi računa o udobnosti i prtljagi. Vrlo često pretjeramo i spakiramo više stvarni nego što nam je potrebno, pa muku mučimo kako sve to organizirati u autu. Potaknuti tom idejom, naišli smo na zanimljiv Instagram profil @mikadololo koji je ostvarenje svih naših želja.

I dok se u svijetu još uvijek vode rasprave pomaže li nam umjetna inteligencija ili odmaže, mnogi koristite priliku i od nje uzimanju ono najbolje. Pa tako sve češće viđamo umjetnike koji pomoću umjetne inteligencije kreiraju razne vizuale. Ipak, malo je onih koji to rade na vješt način. Jedan od onih kojima to ide za rukom je grafički dizajner iz Monaca. Mikaël Barelaud Eludut kreira radove koji privlače pažnju.

Suradnje koje bismo voljeli

U fokusu su veliki svjetski brendovi i potencijalne suradnje. Jedna od dražih nam je ona između Vespe i RIMOWE (brenda koji proizvodi putne torbe i kofere), a koju bismo voljeli vidjeti i u stvarnosti. Osim toga tu su i automobili koji su svojim dizajnom idealni za duga putovanja i sve vremenske uvijete, a k tome imaju dovoljno mjesta za sve naše stvari. Najbolje je da sami pogledate o čemu je riječ.

Foto: Instagram (@mikadololo)

Učitati još
Zatvori