Journal Man: Ovaj osvajač olimpijskog zlata ima pomalo neočekivan, ali cool hobi!

Journal Man: Ovaj osvajač olimpijskog zlata ima pomalo neočekivan, ali cool hobi!

Slavni skakač Velike Britanije, Tom Daley, nije samo osvajač olimpijske zlatne medalje u Tokiju, on je i majstor u pletenju i heklanju. Moglo ga se vidjeti kako na tribinama plete čak i tjedan dana nakon što je osvojio zlatnu medalju za skok s 10-metarske platforme uz Mattyja Leeja. Sve kako bi bodrio i podržao svoje kolege olimpijce. Nedavno je podijelio kako je njegova ljubav prema pletenju i heklanju jedina stvar koja ga održava smirenim, staloženim i stress-free. Ljudi su ga već poznavali kao skakača, a sada je našao jednu potpuno novu bazu obožavatelja koja podržava njegov, pomalo neobičan, hobi.

Tom Daley plete jedinstvene komade za sebe i svoje bližnje

Tom je otvorio i Instagram profil koji je posvećen njegovoj strasti, pod nazivom “Made With Love By Tom Daley”. Prikupio je više od 902.000 followera i taj broj nastavlja rasti. Naravno, kako bi proslavio osvajanje zlatne medalje, ispleo je i malu torbicu za nju. S jedne strane nalazi se zastava Velike Britanije, a na drugoj je japanska zastava. Napravio ju je kako mu se medalja s vremenom ne bi oštetila i bila puna ogrebotina.

Osim toga, on često plete odjevne komade, dekice, detalje za dom, čak i igračke za sebe i za svoje bližnje. Tako je, primjerice, ispleo i jednu haljinu za svoju najbolju prijateljicu. Napravljena je po uzoru na Gucci haljinu, a mnogi bi se složili s tim da je ispala bolje od originala. Inspiraciju pronalazi u svemu. No, kad je ponestane, samo skupi svu vunu koja mu je ostala i od nje kreira zabavne i jedinstvene komade. Kako izgledaju neki od njih, možete vidjeti u nastavku.

Učitati još
Zatvori