Ovaj novi pub mogao bi vam postati najdraže mjesto u gradu

Ovaj novi pub mogao bi vam postati
najdraže mjesto u gradu

Vjerujemo da već imate svoje omiljeno mjesto za ispijati kavu, čaj ili alkoholno piće, ali to bi se moglo promijeniti kada saznate za prekrasan novootvoreni pub u Zagrebu. Neki više vole svjetlija mjesta, na terasama uz sunce, dok drugi pak biraju toplije lokale koji odišu šarmom. Jedno takvo otvorilo se u 2021. godini i sigurni smo da će vas očarati.

The Royal Pub

The Royal Pub je nedavno otvoreno mjesto na sjeveru Trešnjevke, točnije na Selskoj cesti 153. Priča ovog puba počinje prije dvije godine kada je vlasnik Frano Ćurković odlučio napraviti mjesto po mjeri čovjeka koji uživa u druženju, ispijanju najboljih svjetskih alkoholnih pića, a ponajviše piva. Upravo zbog toga vlasnik je uložio puno vremena, ljubavi i truda kako bi napravio mjesto u kojemu će svatko uživati. Svaki detalj ovoga puba pomno je osmišljen i isplaniran te pruža pravi osjećaj irske kulture.

Uređenje i ponuda

Interijer u kojem prevladava drvo daje osjećaj topline i komfora, a tu su i zemljani tonovi poput zelene i smeđe koji podsjećaju na prekrasne irske krajolike. Prostor je prepun detalja poput ručno izrađenih unikatnih barskih stolica, stolova u obliku bačvi, drvenog šanka s detaljima epoxy smole. Tu su i mnogi drugi dekorativni detalji poput bilja koje ispunjava zidove.

Pub se prostire na preko 200 m2 u kojem se nalazi prizemlje sa šankom, dvije galerije koje zbog svoje veličine pružaju i više nego dovoljno mjesta za zabavu, a samo uređenje oduzima dah. Sve ljubitelje igara u podrumu očekuju tri biljarska stola uz koje je zabava zagarantirana.

Ljubitelji kave uživaju u prefinoj talijanskoj kavi Vescovi, koja osim što božanstveno miriši, pruža nestvarno dobar okus. Tako nije samo s kavom nego i s alkoholnim pićima. Pripremili su neke od najpoznatijih i najboljih piva poput Leffe, Lindemans Kriek, IPA, Pulfer, Zmajsko pivo, domaći Peti element, Grimbergen, Kilkenny. Tu je, naravno, i najpoznatije irsko kremasto tamno pivo, Guinness. Osim toga, u ponudi se nalaze neki od najpoznatijih viskija, ginova i rakija. Neki od njih su The Artisan, koji je dobio nagradu za najbolji gin na svijetu 2021. godine, Macallan i mnogi drugi.

Kako bi zabavili svoje postojeće goste i privukli nove, svake nedjelje se održava pub quiz. Namijenjen je svima koji uživaju u natjecanju, a tako mogu nešto i osvojiti.

Nećete pogriješiti zaputite li se već večeras na čašicu finog pića u The Royal Pub, novo omiljeno mjesto u gradu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori