Journal Man: Što pokloniti svojoj voljenoj ovih blagdana?

Journal Man: Što pokloniti svojoj
voljenoj ovih blagdana?

Blagdani su tek koji korak udaljeni od nas. Shopping centri već su počeli zamatati prve darove koji će razveseliti sretnice ovog Božića. Kao i svake godine, pokloni zadaju brige i nedoumice kada su u pitanju pripadnice ljepšeg spola. Muškarci će se zasigurno složiti da je ponuda za žene mnogo raskošnija od one namijenjene njima, no u toj lepezi mogućnosti teško se odlučiti za onaj savršeni poklon. S nekim stvarima ne možete pogriješiti dok je druge ipak bolje zaobići ako niste potpuno sigurni. Jedan od najpopularnijih darova su svakako parfemi koji dolaze u divnim, prigodnim blagdanskim pakiranjima.

Svakoj ženi u zimskim mjesecima potrebna je dobra linija proizvoda za njegu. No, terminologija u području kozmetike ponekad se čini kao da je pisana nekim drugim jezikom. Ne brinite, olakšali smo vam potragu i izdvojili proizvode koji će odgovarati svima. Komad dobrog nakita ili dobar modni dodatak koji će začiniti blagdanske kombinacije igra su na ‘sigurno’. Dobro je poznato da muškarci ne mogu zamisliti višesatne gužve i probijanje kroz redove u trgovinama. Stoga je online kupovina jedna od odličnih mogućnosti koja će na elegantan način riješiti ovogodišnji poklon za vašu voljenu. Osluškujući ženske želje i potrebe, pregledali smo najpoznatije omiljene brendove. Pokloni koji će izvući osmijeh na lica vašoj voljenoj čekaju vas u nastavku.

Pokloni za nju

Pierre Lannier (Satovi by Watch Centar)

Guerlain Meteorites Electric Pearls (Douglas)

Guerlain Rouge G Lip Color (Douglas)

Fabio Rusconi (Karla)

La Panthere Cartier (Douglas)

 

Foto: Instagram, Intimissimi, ZARA, Zara Home, Oysho, Douglas, Pandora, Rapport London, Adidas, Yamamay, Tosca blu, Urban decay, KARLA, Veja, Mango, Satovi by Watch Centar, Shiseido, Parfois, Hotel Chocolat

Najčitanije

Učitati još
Zatvori