Journal man: Pronašli smo najcool odijela za vjenčanja s hrvatskim potpisom
Journal man: Pronašli smo najcool odijela za vjenčanja s hrvatskim potpisom

Journal man: Pronašli smo najcool odijela za
vjenčanja s hrvatskim potpisom

Mladi hrvatski brend iz Istre O´dijelo koji kreira tailor made muška odijela po željama kupaca pobrinuo se da ove jeseni mladoženje izgledaju unikatno u upečatljivim bojama i s personaliziranom podstavom koja se kreira za svakog kupca ponaosob. Kako je jesen često vrijeme vjenčanja, bilo vašeg ili dolazite kao gost, zablistajte u odijelu krojenom po vašoj mjeri.

Stvar je u detaljima

Kada govorimo o odijelima, najefektnija su ona koja dolaze u raznim bojama i uzorcima. Efektne boje od nijansi zelene, bordo, ružičaste, boje cigle samo su dio ponude ovog kreativnog brenda iz Istre koji svake sezone pomiče granice u muškom tailor made odijevanju. Savršeno krojena muška odijela po mjeri izrađuju se od najfinijih vunenih štofova dok je unutrašnjost elastična kako ne bi ograničavala pokrete klijenta.

Personalizirajte svoj izgled

Istarska dizajnerica Anja Stehlik posvetila se radu s muškarcima i personaliziranost sakoa izdvojila je kao detalj u kreiranju odijela po mjeri jer su upravo detalji ti koji čine razliku i jedinstvenost svakog odijela. Odijela možete pronaći na Instagram profilu, web stranici anjastehlik.com te u Puli na adresi Zagrebačka 7.

Foto: Diana Bond photo, Saša Halambek

Učitati još
Zatvori