Journal Man: Postizanje cjelodnevne svježine na brz i jednostavan način

Journal Man: Postizanje cjelodnevne
svježine na brz i jednostavan način

Čak i oni muškarci koji nisu skloni ‘pretjeranoj’ osobnoj njezi, imaju potrebu za osnovnim kozmetičkim proizvodima za higijenu i njegu. U najmanju ruku, uz preparate za brijanje must have proizvodi za svakog muškarca su gel za tuširanje i dezodorans, mirisom i sastavom prilagođeni upravo muškarcima. Riječ je o osnovnoj higijeni i njezi koja je nužna za sve, ali baš sve muškarce, neovisno da li su skloni kompletnoj njezi u svojoj rutini (koristeći razne serume, kreme, kozmetičke tretmane i sl.) ili samo onoj nužnoj, osnovnoj koju ne mogu i  ne smiju zanemariti. U muškom svijetu jednostavnost je ključna riječ. Traže se multifunkcionalni proizvodi – jedna bočica za sve! Dobro, možda ne baš za sve, ali barem 3-u-1 kako bi s jednom bočicom mogli obaviti higijenu lica, tijela i kose. Tako je Nuxe kreirao savršene proizvode za muškarce.

Koje je rješenje za cjelodnevnu prirodnu svježinu za svakog muškarca?

Većina muškaraca poseže za bilo kojim proizvodom za tuširanje koji im se nađe u blizini, najčešće ‘posuđuju’ one proizvode koje koriste njihove bolje polovice. No, mi vjerujemo da bi sastojci namijenjeni i prilagođeni upravo muškoj koži, kao i mirisne note s tonovima esencijalnih ulja cedra, pačulija, geranija i vetivera, za naglašavanje istinskog muževnog mirisa, pobudile želju da imaju svoj gel za tuširanje i, naravno svoj dezodorans.

Nuxe Men Gel Douche Multi-Usages, višenamjenski gel za tuširanje za muškarce posebna je biljna čisteća baza s neutralnim pH. Ekstrakti hrasta i graba, nježno čiste lice, tijelo i kosu i daju pravi energizirajući osjećaj. Formula je bez parabena i sadrži najmanje 95% sastojaka prirodnog porijekla, te je primjerena za osjetljivu kožu. Najbolji dodatak svježini nakon tuširanja je dezodorans. Nuxe Men Deodorant Protection 24h, 24-satni zaštitni roll-on dezodorans ne sadrži alkohol i aluminijeve soli, te ne ostavlja bijele tragove na odjeći a istovremeno sprječava nastanak mrlja od znoja. Moć aktivnih ekstrakata hrasta i graba za mušku njegu. Formula je bez parabena i ne sadrži alkohol. Sadrži najmanje 95 % sastojaka prirodnog porijekla i primjeren je i za osjetljivu kožu.

Nuxe duo pakiranja za duplu dozu svježine

Nuxe Men Gel Douche Multi-Usages je trenutno snižen za 30% dok je Nuxe Men Deodorant Protection 24h snižen za 40%. Cijena s popustom vrijedi za duo pakiranja za duplu dozu svježine. Nuxe Men francusku prirodnu kozmetiku možete naći u ljekarnama, kao i u SOPHIA web trgovini.

Foto: Pexels, Instagram, Nuxe

Učitati još
Zatvori