Journal Man: Stiže cijela nova ‘Spider-Man’ trilogija s Tomom Hollandom

Journal Man: Stiže cijela nova ‘Spider-Man’ trilogija s Tomom Hollandom

Marvelovi filmski junaci svake godine dobiju pojačanje u novoj filmskoj inačici kultnih stripova. Dok se još uvijek bruji o filmu Eternals u režiji Chloe Zhao, stigle su nam izvrsne vijesti iz Marvela.

Očekuju nas još tri kino hita o Spider-Manu, a u novoj trilogiji trebao bi ponovno glumiti mladi glumac Tom Holland. Iako Marvel redovito izbacuje novitete u svom filmskom svemiru, lik Spider-Mana uvjerljivo je najpoznatiji. Djelomice zasigurno zahvaljujući glumcima koji su ga tijekom godina utjeloviti u filmskim blockbusterima. Na samom početku tisućljeća, Tobey Maguire odglumio je jednog od najpoznatijih Spider-Mana u filmu, a pridružili su mu se Kristen Dunst kao Mary Jane te James Franco i Willem Dafoe. Nekoliko godina kasnije, ulogu je preuzeo Andrew Garfield i u kombinaciji s Emmom Stone dodatno popularizirao priču o Peteru Parkeru i njegovom superheroj alter egu.

Tom Holland je tako kao 21-godišnji glumac dobio je poprilično izazovan zadatak kad je prihvatio snimanje filma Spider-Man: Homecoming 2017. godine. Međutim, nametnuo se kao ultimativan odabir za novu generaciju glumaca za Marvelove superheroje jer je već prvi film postao najprofitabilniji film o Spider-Manu u povijesti. Holland je Spider-Manu dao novu dimenziju, prikladnu današnjici, a ukupno se pojavio pet puta u kostimu superjunaka. Dva puta u solo filmovima i tri u gostujućoj ulozi u drugim filmovima iz Marvelove radionice. Filmski kritičari nahvalili su Hollandovu uvjerljivu, duhovitu i karizmatičnu verziju lika i baš se zato veselimo što stiže još cijela jedna trilogija!

Stiže nova Spider-Man trilogija s Tomom Hollandom

Nakon što u prosincu izađe Spider-Man: No Way Home, očekuje nas cijeli novi set filmova. U jeku pompe koja prati filmsku premijeru, izvršna producentica Sonyja Amy Pascal otkrila je da su u planu novi filmovi s Tomom Hollandom. Štoviše, objasnila je da “ovo neće biti posljednji film koji ćemo raditi s Marvelom. Spremamo se za novi s Tomom Hollandom i razmišljamo o tome kao o tri zasebna filma.” Nadodala je kako, ipak, neće žuriti jer tim kreativaca prvo mora utvrditi koncept novih filmova, tko će biti zlikovac i koju novu dimenziju Petera Parkera žele istražiti.”

Svi fanovi Hollandove izvedbe, zasigurno će biti oduševljeni!

Foto: Profimedia.hr, IMDb

Učitati još
Zatvori