Journal Man: Robert Pattinson u novoj kampanji za Dior Homme parfem

Journal Man: Robert Pattinson u novoj
kampanji za Dior Homme parfem

Dior je izbacio novi miris za muškarce Dior Homme, a za zaštitno lice ponovno je angažirao Roberta Pattinsona. Slavni engleski glumac s Diorom surađuje od 2013. godine pa je bio sasvim logičan izbor za najnoviju kampanju slavne francuske kuće. Parfem se reklamira pod sloganom ‘I’m Your Man’, a u kratkoj reklami koju možete pogledati na dnu članka, za podlogu je korištena istoimena pjesma legendarnog Leonarda Cohena.

Novi Dior Homme za modernog muškarca

Dior Homme, pudrasti miris irisa i drveća, predstavljen je u originalnoj verziji 2005. Nakon toga, Dior je novu verziju istog parfema izbacio 2011., a za ovu godinu pripremili su najnoviju – Dior Homme Eau de Toilette.

Intenzivno drven, topao i senzualan miris kreirao je Diorov parfumer François Demachy kako bi ponovno definirao mušku senzualnost. Novi Dior Homme ima nepogrešivo živopisan potpis koji ga ne spriječava da razvije nježne, senzualne naglaske. U osnovi predstavlja modernog muškarca, izjavio je Demachy.

Dior Homme toaletna voda je snažna i privlačno svježa te ostavlja jak dojam. Gornje note čine bergamot, ružičasti biber i elemi, glavne note atlaski cedar, srce pačulija i kašmir, dok je baza mošus i vetiver. Parfem dolazi u novoj bočici koja slijedi dizajn svog prethodnika, ali s istaknutijim logom i imenom parfema na čepu. Dostupan je u verzijama od 50 i 100 mililitara, a uz njega dolazi i prateća linija za njegu lica i tijela.

Foto: Dior

Učitati još
Zatvori