Nova Mona Man trgovina otvorena je u Beogradu
Nova Mona Man trgovina otvorena je u Beogradu

Nova Mona Man trgovina
otvorena je u Beogradu

U Beogradu je otvorena nova, druga po redu Mona Man trgovina. U njoj su izloženi najnoviji muški komadi iz aktualnih proljetnih kolekcija. Lokacija je novobeogradski trgovački centar Delta City, a brend komunicira ovaj događaj već tjedan dana na svojim društvenim mrežama kroz mini kampanju koja nosi naziv IN THE CITY.

Mona Man kampanja nam poručuje da osjetimo ritam grada.

 

Mona Man za muškarce sa stilom

Zaštitno lice ove kampanje je mladi glumac Pavle Mensur, a promotivne fotografije koje potpisuje Marko Vulević slikane su upravo na krovu trgovačkog centra Delta City.

Mona Man je godinama unazad sigurna adresa za sve muškarce koji vode računa o svom stilu, a nedavno se brend okrenuo i k mlađim generacijama, što ujedno potvrđuje i suradnja s mladim glumcem. Također, kampanje ove modne kuće krasili su i Dragan Mićanović, Vasil Hadžimanov kao i Slavimir Futro.

 

Mona Man asortiman se posljednjih par godina zaista razvija, a pored bezvremenskih odijela od vune i business kombinacija po kojima je bio poznat, sada nudi i više casual komade. Bomber jakne, moderni slim fit krojevi odijela, pa čak i hlače s džepovima – ovaj brend zaista nudi statement komade za sve prilike.

 

Foto: Instagram, Marko Vulević

Učitati još
Zatvori