Journal Man: Novi trailer najavljuje konačni dolazak Jamesa Bonda u kina

Journal Man: Novi trailer najavljuje
konačni dolazak Jamesa Bonda u kina

Nakon dvije godine, čekanju na novi film o Jamesu Bondu konačno je došao kraj. Objavljen je novi trailer u kojemu je potvrđeno da se slavni agent 007 u kina vraća u listopadu.

Nazvan No Time to Die, film i njegova premijera odgađani su nekoliko puta zbog pandemije koronavirusa, a obožavatelji će se još samo malo morati strpjeti da bi napokon mogli uživati u novim Bondovim avanturama i zapletima.

No Time to Die konačno dolazi u kina

Daniel Craig je po posljednji put utjelovio Bonda, a svoje uloge će reprizirati i Léa Seydoux, Lashana Lynch te Ben Whishaw. U filmu se pojavljuju i neka nova lica poput Ramija Maleka, Lashane Lynch i Ane de Armas. Sve njih možemo vidjeti u 30-sekundnom traileru koji nam daje uvid u ono što nas čeka.

No Time to Die je režirao Cary Joji Fukunaga. Premijera je originalno trebala biti još u travnju 2020., a zatim je odgađana čak tri puta. Konačni datum početka prikazivanja je 8. listopada.

Daniel Craig kao James Bond po posljednji put

Radnja najnovijeg filma o slavnom tajnom agentu prati Bonda koji se vraća iz mirovine nakon što ga je Felix Leiter (Jeffrey Wright) angažirao da pronađe nestalog znanstvenik. Ubrzo završava u opasnoj misiji koja ga dovodi u sukob s njegovim najnovijim protivnikom, Safinom (Rami Malek), koji se bavi opasnom novom tehnologijom. U filmu glume i Ralph Fiennes i Christoph Waltz.

U studenom 2020. Craig je potvrdio da će No Time To Die biti njegov zadnji film od Bondu. Ulogu je preuzeo od Piercea Brosnana za Casino Royale iz 2006. godine, a reprizirao ju je u Quantum of Solace iz 2008., Skyfall iz 2012. i Spectre iz 2015..

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori