Najbolje odjeveni muškarci sinoć održane Golden Globes dodjele

Najbolje odjeveni muškarci sinoć
održane Golden Globes dodjele

Joaquin Phoenix i Taron Egerton

Prve dane siječnja obilježila je još jedna Golden Globes dodjela, s kojom je sinoć u Hollywoodu započeo novi maraton dodjela filmskih nagrada za 2020. godinu.

Ova dodjela, koja slavi najbolja postignuća na filmu i televiziji u protekloj godini, dodijeljuju se od strane Hollywood Foreign Press Association, a sinoć je održana 77. put po redu i nema sumnje da je u velikoj mjeri definirala agendu za nadolazeće Oscare.

Od zvučnijih nagrada, kipiće su sinoć doma ponijeli film The Irishman, nagrađen za najbolju dramu, Renee Zellweger za svoju sjajnu glumu u filmu Judy, Joaquin Phoenix za Jokera, Once Upon a Time in Hollywood u kategoriji komedije ili mjuzikla, Awkwafina za ulogu u filmu The Farewell u kategoriji komedije ili mjuzikla te Taron Egerton za Rocketmana.

Muška moda na crvenom tepihu Golden Globes 2020.

Naravno, mnogo pozornosti privukao je i crveni tepih, koji je ove godine, nakon dugo vremena, vrvio odličnim modnim izdanjima poznatih glumica i glumaca. Najbolje odjevene glumice već smo vam predstavili, a izvještaj muške mode sa svečanog saga Golden Globes 2020. donosimo vam u nastavku.

Leonardo DiCaprio
Daniel Craig
Brad Pitt
Ansel Elgort
Tom Hanks
Rami Malek
Christopher Abbott
Joaquin Phoenix i Taron Egerton
Pierce Brosnan

Najbolje odjevene žene s Golden Globes 2020. dodjele pogledajte ovdje.

Dobitnike s dodjele Golden Globes 2020. provjerite ovdje.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori